top of page
achtergrond-effortless-living-programma.jpg

Fijn dat je er bent

Quinta Romkes - Cognitieve psychologie & Kwantumfysica

Hoe jij je voelt is het allerbelangrijkste en het enige waar jij je ’druk’ om zou moeten maken. En voordat jij je goed voelt neem je geen beslissingen en onderneem je geen actie. In plaats daarvan neem je wat tijd voor jezelf om voor jezelf te zorgen. Maar dat is onwennig en voelt vaak als egoïsme, ja toch?
 

Stel je voor dat je alles van psychologie weet en begrijpt hoe het lichaam en het brein functioneren en ons gedrag en denken aansturen. En stel dat je direct toegang hebt tot de bibliotheek van het universum, waar al je complexe vragen direct beantwoord worden. Hoe zou je je dan voelen? Zou je je dan nog zorgen maken, denk je? Of zou je vol vertrouwen door het leven flowen, met compassie voor jezelf en voor de wereld om je heen?

Lage en zware emoties zijn slechts een gevolg van het gebrek aan kennis.

Wat nou als je ook zo heerlijk door het leven kunt flowen zonder dat je alles moet weten over psychologie en alle boeken van het universum moet lezen? Wat nou als er een samenvatting zou zijn van alle (en eigenlijk de enige echt belangrijke) wijsheden, filosofieën en technieken die jij nodig hebt om jezelf, de wereld om je heen en de spelregels van het leven te begrijpen?

Het enige wat je nodig hebt om jezelf te verlossen van oordeel, angst, onzekerheid en uitstelgedrag is kennis van:

  • De Law of Attraction, de rol van frequenties, vibratie en emoties in magnetisme en hoe manifesteren écht werkt

  • Jouw vortex en trucs hoe je ermee in verbinding komt én blijft.

  • Het belang van jouw persoonlijke elektromagnetisch veld en je pijnappelklier.

  • Jezelf en hoe je ego-mind en onderbewustzijn jouw acties en denkpatronen aansturen.

Vind je onderwerpen als mindfulness, de Law of Attraction, bewustzijn en astrologie interessant en heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Blader dan door de volgende pages waarin ik je de vier onderdelen van het bewezen vierstappenproces ‘Effortless Living’ gedetailleerd uitleg.

bottom of page