top of page

Ben jij een vrouw met een verlangen naar emotionele vrijheid, en voel je dat je mag gaan loslaten wat je niet meer dient?

Veel psychologen en coaches vertrouwen op traditionele methoden en gesprekstechnieken die vaak averechts werken. Eindeloze therapiesessies kunnen contraproductief zijn; als je voortdurend praat over je problemen en trauma's, blijf je dezelfde frequentie van gedachten en emoties uitzenden. Hierdoor verandert er weinig in je leven. Je resultaten worden namelijk bepaald door de frequentie van je gedachten en emoties, die vaak onbewust zijn. De sleutel tot succes ligt dus in het bewust worden van de frequentie die je uitzendt.

effortless living coaching programma voor vrouwen die willen loslaten en onthechten voor e
Alinea 2

Wat jij nodig hebt is zelfkennis en een dieper begrip van de onzichtbare dynamiek en universele principes die je leven beïnvloeden.

Investeer slechts 9 uur van je tijd en ontdek alles over de functie van je pijnappelklier, je eigen frequenties en vibratie, de energie in en rondom je, je vortex als een soort magazijn van mogelijkheden, en je elektromagnetisch veld als communicatiemiddel. Leer technieken om deze functies ten volle te benutten voor direct en blijvend resultaat. Dit is alles wat je moet weten, en geloof me: deze kennis wil je hebben, want het verandert alles voorgoed!

Kies voor Effortless Living

Ervaar het gemak, de snelheid en de lage investering van het allesomvattende Effortless Living programma. Dit programma is het resultaat van mijn persoonlijke ervaringen in de liefde, als moeder en ondernemer, en mijn 12 jaar ervaring in het begeleiden van meer dan 750 ondernemers. Het programma combineert de nieuwste inzichten uit neurowetenschappen, kwantumfysica en psychologie en onderbouwt op logische wijze spirituele concepten zoals de Law of Attraction en manifesteren.

Vier Krachtige Modules in Drie Sessies van Drie Uur

  • Masterclass Magnetisme: Leer over frequenties, vibratie, energie, je eigen vortex, je elektromagnetisch veld, manifesteren en de Law of Attraction.

  • Workshop Pijnappelklier Activatie: Versterk je intuïtie voor inspiratie, helderheid en richting.

  • Energy Clearing en Emotionele Reset Sessie: Schrijfoefeningen en meditatie om oude emoties los te laten en gedrags- en gedachtepatronen te doorbreken voor emotionele onafhankelijkheid en een gevoel van vrijheid.

  • Workshop Astrologie: Leer je eigen astrologische chart lezen voor meer zelfkennis en inzicht in je talenten, carrièrepaden, en je levensdoel.

Resultaten: Mijn Belofte Aan Jou

Na het programma...

  • Ben je bevrijd van overtuigingen en gewoontes die je groei beperken.

  • Ben je veerkrachtig en heb je tools om emotioneel stabiel te blijven.

  • Ervaar je helderheid en richting wat je helpt om je energie bewust te focussen

  • Ben je je eigen bron van inspiratie en heb je het vermogen om authentiek en in volledige vrijheid te leven.

Ervaringen Van Vrouwen Die Je Voorgingen

Drie Mogelijkheden: Hoe Kan Je Deelnemen?

Kies je voor online, in een groepssetting of één-op-één begeleiding? Of zie je jezelf naar Ibiza vliegen voor een inspirerende retreat?

01

Online Effortless Living Bootcamp

Een serie van drie online sessies van drie uur in een groep van max. 15 vrouwen - € 225,-

02

Private Sessions

Een serie van drie persoonlijke sessies van drie uur, online of fysiek - € 450,-

03

Retreat Ibiza

Volg het programma live op Ibiza in een groep van 4 tot 15 personen of privé - vanaf € 975,-

Ben jij klaar om in jezelf te investeren en je echt toe te wijden aan een proces van transformatie en bewustwording?

Neem dan contact met mij op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Ik werk alleen met gemotiveerde vrouwen die bereid zijn zich volledig te wijden aan verandering en die klaar zijn voor een onconventionele aanpak. Laten we samen ontdekken of het Effortless Living programma jou kan helpen om meer diepgang en emotionele vrijheid te ervaren in je leven. Laat je gegevens achter via het contactformulier om een afspraak te maken.

Ontvangen!

Quinta Romkes

Met meer dan 12 jaar ervaring in het begeleiden van ondernemers en een trackrecord van meer dan 750 succesvol ondersteunde ondernemers, brengt Quinta Romkes een schat aan expertise mee de sessie in. Haar achtergrond in psychologie, gecombineerd met haar specialisaties in kwantumfysica, neurowetenschappen maken haar een bron van inspiratie en kennis. 

Quinta nodigt je met enthousiasme, een vleugje tough love en humor uit, om jezelf op diepere lagen te leren kennen en “eindelijk” die blijvende verandering te maken in energie, mind set en bewustzijn.

Compleet pakket voor startende ondernemers inclusief coaching - logo design - website ontw
bottom of page