top of page

- SAMENWERKEN MET DE LAW OF ATTRACTION -

Verlang jij naar een positieve boost? Heb je behoefte aan helderheid en richting in je leven en werk? En wil je weer in die heerlijke creatieve inspiratie-flow komen?

quinta romkes en haar team ontwerpen logo's voor ondernemers

BOEK DAN NU EEN 1 OP 1 SESSIE VAN 90 MINUTEN MET QUINTA

In 90 minuten back on track!

Een inspirerende 1-op-1 sessie van 90 minuten, een positieve boost zonder direct een heel traject aan te gaan.

Tijdens de sessie krijg je onder andere begeleiding bij:

  • Persoonlijke Ontwikkeling - Professionele begeleiding bij mind shifting en bewustwording. Leer de basisprincipes van de Law of Attraction en ontdek de eenvoud van moeiteloos manifesteren. Begrijp de functies van je emoties zodat je in samenwerking met je intuïtie stap voor stap je doelen realiseert. Ontvang praktische tools en technieken om je energieveld op te schonen en gedragspatronen te doorbreken, zodat je de juiste vibraties uitzendt en succes en overvloed naar je toetrekt.

  • Bedrijfsontwikkeling - Professionele begeleiding bij bedrijfsontwikkeling en energetische marketing. Identificeer je ideale klant en leer hoe je deze moeiteloos kunt aantrekken met de Law of Attraction. Transformeer je relatie met geld en creëer een gezonde geldmindset die financiële overvloed aantrekt. Ontwikkel nieuwe nieuwe diensten om meer impact en diepgang binnen je bedrijf te creëren. Leer hoe je tarieven kunt bepalen op basis van de waarde die je biedt, en hoe je aantrekkelijke en overtuigende teksten kunt schrijven.

Ondernemers aan het woord

Unieke redenen om te boeken!

Quinta Romkes

Met meer dan 12 jaar ervaring in het begeleiden van ondernemers en een trackrecord van meer dan 700 succesvol ondersteunde ondernemers, brengt Quinta Romkes een schat aan expertise mee de sessie in. Haar achtergrond in psychologie, gecombineerd met haar specialisaties in kwantumfysica, neurowetenschappen en het werken met de Law of Attraction, maken haar een bron van inspiratie en kennis. 

 

Met een gestructureerde aanpak biedt Quinta spirituele concepten (zoals de Law of Attraction en manifesteren) onderbouwd met logische, wetenschappelijke verklaringen voor een écht blijvende transformatie in mind set, energie en bewustzijn.

Quinta nodigt je
met enthousiasme, een vleugje tough love en humor uit, om de diepten van je eigen zijn te verkennen en “eindelijk” die blijvende verandering te maken.

Compleet pakket voor startende ondernemers inclusief coaching - logo design - website ontw
Praktische info NL training

Praktische informatie en aanvragen

Duur: 90 minuten

Locatie: Online via Zoom

Investering: € 90,-

Extra's:

  • Werkboek

  • Optioneel: Deelname aan maandelijkse reünies en WhatsApp groep

Ben jij er klaar voor om jezelf te bevrijden van saboteurs die je tegenhouden en je volledige potentieel belemmeren? Wil jij moeiteloos succes aantrekken en verder groeien als ondernemer?

Vraag dan nu een 1 op 1 sessie aan door je gegevens in het contactformulier achter te laten. Quinta neemt binnen 2 uur contact met je op om je afspraak persoonlijk in te plannen.

Received!

Ook te boeken als...

Online support groep Quantum Success hub met Quinta Romkes voor spiritualiteit en mindfuln

Online Groepstraining

Ondernemers Training Almere met Quinta Romkes

Live Training in Almere

Ibiza Retreat Resort - Quinta Romkes.jpg

Workation op Ibiza

bottom of page