top of page
mindful mingle ibiza - quinta romkes.jpg

Inspiratie, empowerment en saamhorigheid

In een informele sfeer en onder het genot van een hapje en een drankje, komen we samen in een uplifting energie van positieve vibes en verbondenheid. Mindful Mingle is voor jou als je op zoek bent naar inspiratie, empowerment, saamhorigheid en een fijne plek waar we elkaar ondersteunen bij diverse uitdagingen in het leven. 

Join Us!

De universele wet van energie is krachtig en heeft direct invloed op ons fysieke en emotionele welzijn. Bij Mindful Mingle draait alles om de kracht van collectieve energie. Samen creëren we een magische omgeving van uplifting energie waar je wordt aangemoedigd om jouw leven te leiden met inspiratie, vertrouwen en diepgaande zingeving. 

Mindful Mingle is een initiatief van de Nederlandse Quinta Romkes

Quinta is een gedreven onderneemster met een achtergrond in psychologie, en een expert in het gedrag en denken van de mens. In 2017 heeft zij Nederland verlaten en sinds 2020 heeft ze haar thuis gevonden op het prachtige eiland Ibiza.

Quinta haar voornaamste doel is om samen met jou je innerlijke genezer en coach te ontdekken en te activeren, zodat je niet langer afhankelijk bent van externe 'healers'. Quinta haar persoonlijke missie is jou het vertrouwen te geven om volledig te steunen op je eigen intuïtie, volledige controle te hebben over je emoties, gedrag en manifestaties, en zo een blijvende transformatie te ervaren die je hele leven drastisch verandert.

Ibiza Mindful Mingle events.jpg

Join Us!

Mindful Mingle biedt jou de ultieme boost die je nu nodig hebt om vol positieve energie en inspiratie verder te gaan. Voor slechts € 25,- word je onderdeel van deze bijzondere groep bewuste mensen en geniet je van een avond vol saamhorigheid en liefdevolle energie-uitwisselingen, inclusief hapjes en drankjes. Wacht niet langer en meld je nu aan voor een van onze Mindful Mingle bijeenkomsten en ervaar zelf de magische kracht van collectieve energie.

  • Inspiration, empowerment and togetherness

    Vrijdag

    2 uur

    25 euro
bottom of page