top of page
mind detox sessie voor ondernemers met Quinta Romkes

'Mind Detox' Sessie

Een inspirerende 1-op-1 sessie van 90 minuten, speciaal ontworpen voor ondernemers die vastzitten in een negatieve gedachtestroom en behoefte hebben aan een positieve boost zonder direct een heel traject aan te gaan.

In 4 stappen back on track

Reflecteer: We ontdekken samen waarom je vastzit en wat je zou willen veranderen. Met behulp van speciale technieken krijgen we een helder beeld van je verlangens, doelen en de obstakels die je tegenhouden.

Doelen stellen: Samen stellen we haalbare en tijdgebonden doelen die je in de richting brengen van wat je wilt bereiken. Dit zal je motiveren in beweging te blijven en consequent actie te ondernemen, ook lang ná de sessie.

Vaardigheden: We identificeren de vaardigheden waar jij van nature goed in bent en die je helpen je doelen te bereiken. Door je bewust te worden van je natuurlijke talenten, zul je je zelfwaardering en zelfvertrouwen een positieve boost geven.

Inspiratie: Ik inspireer je zaken op een andere manier te bekijken waardoor je kansen voor jezelf creëert. Je ontvangt nieuwe perspectieven en huiswerkopdrachten gericht op het gebied waarin je wilt groeien.

Leer moeiteloos succes aantrekken

Wil jij jezelf bevrijden van beperkende overtuigingen die je tegenhouden en je volledige potentieel belemmeren? Wil jij moeiteloos succes aantrekken en verder groeien als ondernemer?

Doe jezelf dan een 'Mind Detox' sessie cadeau voor € 145,- (belastingtechnisch aftrekbaar). Na deze bijzondere sessie heb je de mindset van een winnaar en zelfvertrouwen waardoor je de innerlijke overtuiging hebt dat je elk doel kunt bereiken en obstakels kunt overwinnen. De sessie is ook te boeken als One Day Retreat op Ibiza, klik hier voor meer info.

 

Plan direct een vrijblijvende kennismaking in zodat we jouw wensen en de beschikbaarheid kunnen bespreken.

mind detox sessie voor ondernemers
mindset-coaching-sessie-voor-ondernemers.jpg

PRAKTISCHE INFORMATIE

'Mind Detox' Sessie

  • Duur: 90 minuten

  • Flexibel in te plannen op nader te bepalen datum

  • Online of op locatie op Ibiza

  • Eén op één (privé)

  • Jouw investering: € 145,-

  • Ook te boeken als One Day Retreat op Ibiza

MEER INFO

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT?

Wokshops & Retreats
Home: mogelijkheden

Let's ELEVEN8 your brand

bottom of page