top of page

Een Ontspannen Lifestyle Als Zelfstandig Ondernemer?

Dit is het enige wat jij nodig hebt

Besteed je veel tijd aan het werven van nieuwe klanten? Ben je voortdurend aan het netwerken en je bedrijf overal aan het promoten, maar levert het niet het gewenste resultaat op?

Je doet te veel moeite en daardoor stroomt het niet!


Het werven van klanten en het behalen van een goede omzet met je eigen bedrijf is veel eenvoudiger dan je denkt. En het mag ook met veel meer plezier! Het hoeft niet veel geld te kosten. Je hebt geen dure businesscoach nodig die jou vertelt hoe je moet ondernemen, en ook geen ingewikkelde marketingstrategie met allerlei funnels, trucs en dure advertenties.

Je hoeft niets te leren over marketing, want klanten werven en omzet realiseren is eigenlijk heel eenvoudig en gaat vanzelf als je vol zelfvertrouwen in het leven staat.

Als ik jou was, en ooit stond ik in jouw schoenen, zou ik wél alles willen leren over hetgeen we niet zien maar waarvan we wel weten dat het bestaat. Ik zou alles willen leren over de onzichtbare energieën die ons leven beïnvloeden en hoe mijn pijnappelklier en andere functies in mijn lichaam verbonden zijn met die energie. Want met die kennis heb je echt alles wat je nodig hebt om in vrijheid je eigen bedrijf te runnen, zonder struggle en met veel plezier.

 

En is vrijheid en plezier niet waar je eigenlijk écht naar verlangt?

- ONDERNEMEN MET DE LAW OF ATTRACTION -

Quinta Romkes leert jou een onverbrekelijke partnerschap aangaan met het onzichtbare zodat ook jij kunt beginnen met genieten van een ontspannen lifestyle als succesvol ondernemer zonder afhankelijk te zijn van coaches of tijdsgebonden marketingstrategieën.

Haar gestructureerde aanpak combineert spirituele concepten, zoals de Law of Attraction en manifestatie, met wetenschappelijk onderbouwde methoden voor een blijvende transformatie van jouw mind set, energie, en bewustzijn. Op deze manier word jij zelf jouw bron van creatieve inspiratie en een magneet voor succes.

Voor elke behoefte een passend aanbod

Quinta biedt haar unieke programma in diverse vormen aan. Lees over de verschillende opties en ontdek hoe Quinta jou kan helpen om de kwaliteit van je leven en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

quinta romkes en haar team ontwerpen logo's voor ondernemers

90 Minuten Sessies

Online support groep Quantum Success hub met Quinta Romkes voor spiritualiteit en mindfuln

Online Groepstraining

Ondernemers Training Almere met Quinta Romkes

Live Training in Almere

Ibiza Retreat Resort - Quinta Romkes.jpg

Workation op Ibiza

Klaar voor een écht blijvende transformatie in mind set, energie en bewustzijn?

Quinta nodigt je met enthousiasme, een vleugje tough love en humor uit, om de diepten van je eigen zijn te verkennen en “eindelijk” die blijvende verandering te maken. Neem direct contact op door je gegevens in het contactformulier achter te laten. Quinta neemt binnen 2 uur contact met je op.

Ontvangen!

bottom of page