top of page

- EFFORTLESS LIVING -

Heb je behoefte aan focus, richting en de discipline om je doelen te bereiken? Wil jij meer vrijheid en plezier ervaren in alles wat je doet?

Het Effortless Living Programma biedt je de nodige brein-kennis én creatieve technieken om emotioneel in balans te blijven, doelen te stellen en je acties meer betekenis te geven. Wil jij ontdekken wat jij kunt bereiken met de juiste begeleiding en je power herwinnen?

quinta romkes en haar team ontwerpen logo's voor ondernemers

GEEF JEZELF HET MINI PROGRAMMA EFFORTLESS LIVING CADEAU!

Laat mij je helpen je systeem te hacken, zodat je weer jezelf kunt worden.

Aan het einde van dit briljante mini-programma heb jij antwoord op al je complexe vragen en heb je rust en vrede gevonden in jezelf en de wereld om je heen. Zo niet? Dan krijg je je volledige investering terug.

  • Masterclass ‘Magnetisme & Energie’

Ontdek de basisprincipes van magnetisme en begrijp jouw rol in het samenwerken met de energie in en rondom jou, zodat je bewust creëert wat je wél wilt.

  • Workshop ‘Pijnappelklier Activatie’

Ontdek hoe je een constante flow van inspiratie en helderheid kunt ontvangen door je pijnappelklier te activeren. Van overlevingsstand naar creatiestand.

  • ‘Emotionele Reset’ Sessie

Ontvang praktische tools en technieken om het onbewuste op te schonen en gedragspatronen te doorbreken.

  • Masterclass ‘Astrologie’

Krijg een dieper begrip van jezelf, je persoonlijkheid en je unieke manieren. En ontvang inspiratie voor je levensdoel en mogelijke carrièrepaden.

Ervaringen van deelnemers

Unieke redenen om te boeken!

Quinta Romkes

Met meer dan 12 jaar ervaring in het begeleiden van ondernemers en een trackrecord van meer dan 700 succesvol ondersteunde ondernemers, brengt Quinta Romkes een schat aan expertise mee de sessie in. Haar achtergrond in psychologie, gecombineerd met haar specialisaties in kwantumfysica, neurowetenschappen maken haar een bron van inspiratie en kennis. 

 

Met een gestructureerde aanpak maakt Quinta spirituele concepten (zoals de Law of Attraction en manifesteren) logisch en toepasbaar met wetenschappelijke verklaringen, voor een écht blijvende transformatie in mind set, energie en bewustzijn.

Quinta nodigt je
met enthousiasme, een vleugje tough love en humor uit, om jezelf op diepere lagen te leren kennen en “eindelijk” die blijvende verandering te maken.

Compleet pakket voor startende ondernemers inclusief coaching - logo design - website ontw
Praktische info 1 op 1 EL

Praktische informatie en aanmelden

Duur: 3 keer 120 minuten

Locatie: Online via Zoom

Investering: € 450,-

Extra's:

Ben jij er klaar voor om de mysteries van je 'problemen' te begrijpen en eindelijk (on)gewoon gelukkig door het leven te flowen?

Vraag dan nu het Effortless Living mini-programma aan door je gegevens in het contactformulier achter te laten. Quinta neemt binnen 2 uur contact met je op om je afspraak persoonlijk in te plannen.

Ontvangen!

Ook te boeken als...

Online support groep Quantum Success hub met Quinta Romkes voor spiritualiteit en mindfuln

Online Groepstraining

online 1 op 1 coaching programma voor ondernemers

Retreat op Ibiza

online coaching programma voor ondernemers

Workation op Ibiza

bottom of page