top of page

Wat Businesscoaches Je Niet Vertellen: 5 Essentiële Sleutels voor Moeiteloos Ondernemen

Bijgewerkt op: 2 jul.

Droom jij ervan om je eigen bedrijf met gemak en plezier te runnen? Je hebt geen dure businesscoach of complexe marketingstrategie nodig. In deze blog ontdek je vijf cruciale aspecten die de meeste coaches je niet leren, maar die je helpen om echt vrij en onafhankelijk te ondernemen.


De meeste businesscoaches en marketingstrategieën benaderen ondernemerschap vanuit het beperkende brein en focussen zich sterk op externe methoden en tactieken. Ze leren je hoe je klanten aantrekt met slimme foefjes, hoe je campagnes opzet, en marktonderzoek uitvoert. Maar deze aanpak houdt te weinig rekening met jouw unieke aard en behoeften als ondernemer en kan jou beperken door je afhankelijk te maken van systemen en externe experts. De enige echt effectieve manier om te groeien en bloeien ligt juist in jezelf.Wil jij dichtbij jezelf blijven en authentiek opvallen in de markt? Lees dan verder.


In deze blog deel ik mijn vijf geheimen die mij hebben geholpen moeiteloos en met meer plezier te ondernemen. Ik vertel je hoe je jouw eigen bron van inspiratie kunt zijn en hoe je jouw eigen energie kunt benutten voor een constante flow van gewenste resultaten. Mijn benadering bespaart je niet alleen duizenden euro's, maar helpt je ook direct om je bedrijf op jouw voorwaarden te laten groeien. Als je de vijf punten die ik hieronder uitgebreid uitleg dagelijks toepast, bereik je direct MEER MET MINDER inspanning.Dé 5 Essentiële Sleutels voor Moeiteloos Ondernemerschap

 

Wil je jouw bedrijf met gemak runnen en laten groeien? Deze vijf aspecten zijn cruciaal voor moeiteloos succes en moet je een vast onderdeel van je dagelijkse routine WILLEN maken. Het zijn de geheimgehouden ingrediënten die werden gebruikt door bekende succesvolle ondernemers uit de geschiedenis en mijn persoonlijke manier van authentiek ondernemerschap.1.     Actieve Pijnappelklier

De pijnappelklier is bekend als het centrum voor intuïtie en innerlijke visie en speelt een essentiële rol in het ontvangen van inspiratie en het nemen van geïnspireerde actie. Door deze te activeren, kun je innovatieve ideeën genereren en gerichter beslissen, waardoor je minder tijd verspilt aan onproductieve acties en meer focus hebt op wat echt werkt voor jouw bedrijf.


De pijnappelklier, een kleine klier ter grootte van een rijstkorrel, bevindt zich in het midden van je hoofd, tussen je oren. Bij veel mensen is deze klier verkalkt en slapend door een combinatie van negatieve emoties en blootstelling aan fluoride. Een inactieve pijnappelklier kan leiden tot een gebrek aan richting, twijfel, en onzekerheid. Gelukkig kun je je pijnappelklier zelf activeren met eenvoudige technieken die niet meer dan 10 minuten per dag kosten: • Meditatie en Visualisatie: Richt je aandacht op het midden van je hoofd en visualiseer een helder, stralend licht. Dit helpt bij het stimuleren en activeren van de pijnappelklier.

 • Ademhalingsoefeningen: Gebruik diepe, langzame ademhalingstechnieken om je energie naar het hoofd te brengen en de pijnappelklier te prikkelen.

 • Voeding en Ontgifting: Vermijd fluoride en kies voor voedingsmiddelen die de pijnappelklier ondersteunen, zoals spirulina, chlorella, en cacao. Voeg ook ontgiftingspraktijken toe om verkalking te verminderen.


Met regelmatige beoefening zul je merken dat je intuïtiever wordt, helderder denkt, en beter in staat bent om de juiste beslissingen te nemen.2. Kennis van je eigen Elektromagnetisch Veld

Ons persoonlijke elektromagnetische veld is een essentieel aspect van ons bestaan en speelt een cruciale rol in hoe we ons eigen bedrijf runnen. Door bewust te worden van dit veld en hoe het onze gedachten, emoties en uiteindelijk onze ervaringen beïnvloedt, kunnen we gerichter manifesteren en onze creatieve kracht versterken.


Ons elektromagnetische veld fungeert als een energetische omgeving waarin onze gedachten en emoties overeenkomen met specifieke frequenties. Elk verlangen, elke intentie, elke gedachte heeft een unieke energetische handtekening die bijdraagt aan dit veld. Net zoals magneten aantrekken wat bij hun polen past, trekt ons veld gebeurtenissen, mensen en omstandigheden aan die resoneren met onze innerlijke frequenties.


Als ondernemer kun je leren hoe je deze frequenties kunt sturen en verhogen om de juiste klanten, partners en kansen aan te trekken die in lijn zijn met jouw doelen als ondernemer. Door deze kennis toe te passen, kun je:


 • Gerichter manifesteren: Je kunt je intenties en doelen helderder visualiseren en uitsturen in het universum, waardoor je effectiever kunt werken aan het realiseren van je zakelijke visie.

 • Versterkte intuïtie: Het begrijpen en werken met je elektromagnetische veld helpt je om je intuïtie te versterken. Dit stelt je in staat om betere beslissingen te nemen, jezelf te positioneren in de markt en innovatieve oplossingen te bedenken.

 • Aantrekken van ideale klanten en kansen: Door je energie bewust te richten, kun je de juiste mensen en mogelijkheden aantrekken die resoneren met jouw missie en waarden. Dit leidt tot meer harmonie en succesvolle samenwerkingen.

 • Positieve werkomgeving: Wanneer je bewust werkt aan je elektromagnetische veld, creëer je een positieve energetische omgeving rondom je bedrijf. Dit kan bijdragen aan een gezonde werkomgeving, hogere productiviteit en meer tevredenheid.

Door je te verdiepen in het elektromagnetische veld en het toe te passen in je eigen bedrijf, zul je ervaren dat je moeiteloos door het leven flowt, waarbij je gemakkelijk kansen en gewenste uitkomsten aantrekt. 

3. Opgeschoonde Energiecentra

Energiecentra zijn energiepunten in het menselijk lichaam die langs de ruggengraat en de wervelkolom liggen. Deze centra worden beschouwd als essentiële knooppunten waar energieën zich vermengen met de fysieke lichaamsprocessen. Ervaringen die je in je leven hebt opgedaan, en overtuigingen die op jou zijn geprojecteerd hebben gedrags- en gedachtepatronen gevormd in jouw systeem die nu je gedrag en gedachten sturen en daarmee ook je resultaten beïnvloeden.


 • Merk je dat je vaak worstelt met een gevoel van onveiligheid, instabiliteit en het idee dat je voortdurend moet vechten om te overleven? Dit kan wijzen op een blokkade in het eerste energiecentrum, het wortelcentrum. Ondernemers ervaren soms een gebrek aan basisveiligheid, wat essentieel is voor het opbouwen van een stabiel fundament voor je bedrijf.


 • Heb je moeite om emotioneel in balans te blijven, vind je het lastig om je emoties te uiten of ervaar je een dip in creativiteit en plezier? Dit duidt mogelijk op een verstoring in het tweede energiecentrum, het sacraal centrum. Voor ondernemers kan dit invloed hebben op hun creativiteit, die essentieel is voor het vinden van innovatieve oplossingen en het ontwikkelen van nieuwe ideeën voor hun bedrijf.


 • Merk je dat je regelmatig worstelt met zelfvertrouwen, moeite hebt met besluitvorming of een gevoel van machteloosheid ervaart? Dit kan wijzen op een blokkade in het derde energiecentrum, het zonnevlechtcentrum. Voor ondernemers is zelfvertrouwen en wilskracht cruciaal, omdat dit hen in staat stelt om moedige beslissingen te nemen en door te zetten in uitdagende tijden.


 • Voel je je afgesloten van liefde, worstel je met het geven en ontvangen van liefde of ervaar je emotionele uitdagingen? Dit kan wijzen op een verstoring in het vierde energiecentrum, het hartcentrum. Voor ondernemers is het behouden van emotioneel evenwicht belangrijk, omdat dit hen helpt om verbinding te maken met klanten, teamleden en partners op een authentieke manier.


 • Heb je moeite om jezelf goed uit te drukken, ervaar je communicatieproblemen of voel je je niet begrepen door anderen? Dit duidt mogelijk op een blokkade in het vijfde energiecentrum, het keelcentrum. Voor ondernemers is effectieve communicatie van essentieel belang, omdat dit hen helpt om hun visie duidelijk over te brengen en samen te werken met anderen.


 • Heb je moeite met intuïtieve besluitvorming, worstel je met inzicht of heb je problemen met het visualiseren van toekomstige mogelijkheden? Dit kan wijzen op een blokkade in het zesde energiecentrum, het voorhoofdcentrum. Voor ondernemers is intuïtie belangrijk, omdat dit hen in staat stelt om strategische beslissingen te nemen en kansen te zien die anderen mogelijk over het hoofd zien.


 • Voel je je losgekoppeld van spirituele doelen, ervaar je een gebrek aan spirituele verbinding of voel je je niet bewust van hogere doelen? Dit kan wijzen op een verstoring in het zevende energiecentrum, het kruincentrum. Voor ondernemers kan spiritueel bewustzijn hen helpen om hun bedrijf te leiden met een dieper gevoel van doel en betekenis, wat kan bijdragen aan duurzaam succes en vervulling.


 • Ervaar je een gebrek aan hoger bewustzijn, worstel je met het visualiseren van grotere doelen of voel je je beperkt in je spirituele expansie? Dit kan duiden op een blokkade in het KA-centrum, gelegen boven het hoofd. Voor ondernemers kan het openen van dit centrum helpen bij het verkennen van nieuwe ideeën, het omarmen van verandering en het creëren van innovatieve oplossingen binnen hun bedrijf.

 

Opgeschoonde en gebalanceerde energiecentra helpen je om oude emotionele blokkades los te laten, wat leidt tot meer vrijheid en minder stress. Leer over de acht energiecentra en breek los van alles wat jou beperkt.4. Meditatie

Meditatie is als een reis naar de Universele bibliotheek, een soort mind-Google waar je alle antwoorden kunt vinden die je nodig hebt. Voor ondernemers is dit een krachtige en ontspannende techniek om intuïtief en geïnspireerd aan hun bedrijf te werken. Tijdens meditatie ontvang je heldere ingevingen en ideeën die je helpen om de juiste situaties, klanten en kansen aan te trekken door geïnspireerde actie te ondernemen. Slechts 15 tot 20 minuten per dag is voldoende om de voordelen te ervaren.Effectief mediteren zonder moeite:


 1. Zoek een comfortabele plek waar je niet gestoord wordt en waar je je prettig voelt.

 2. Sluit je ogen en adem diep in door je neus, laat de lucht naar je hoofd stromen, en volg je adem door je neus naar boven. Zucht uit door je mond.

 3. Blijf rustig doorademen: in door je neus, uit door je mond. Tel bij elke ademhaling: in twee, drie, vier. Uit twee, drie, vier, vijf, zes, zeven, acht. Herhaal dit totdat je lichaam zo ontspannen is dat het automatisch overneemt en je in een serene staat van zijn komt.


In het begin kan meditatie onwennig aanvoelen, en je kunt je na een paar minuten rusteloos voelen, en de drang hebben om te bewegen. Wees je bewust van deze reacties als afkickverschijnselen van je lichaam. Stuur in gedachten je lichaam aan, als een trainer die een hond commando's geeft: "Zit. Af. Blijf." Neem de controle terug; jij bent de baas. Na een paar keer herhalen zal dit een nieuw patroon in je lichaam worden, waardoor meditatie steeds gemakkelijker en leuker wordt. Voor je het weet zit je een uur te mediteren en wil je er niet meer uit ;-)5. Schrijfoefeningen

Schrijven is een uiterst effectieve techniek om je energie en vibratie te trainen en gericht te blijven op positieve uitkomsten. Anders dan het opschrijven van materiele of zakelijke doelen, gebruik ik schrijfoefeningen gericht op het versterken van de emoties en gevoelens die bij het behalen van mijn verlangens horen.


Elk verlangen dat je ooit hebt gevoeld en over na hebt gedacht bestaat al in je elektromagnetisch veld in de vorm van een ini mini energiebolletje. Je hoeft dus niet te focussen op het verlangen zelf om het te manifesteren, dat doet de energie voor jou. Het enige wat jij hoeft te doen is je vibratie trainen op positieve gevoelens en gedachten zodat je openblijft om te ontvangen wat je wenst.


Wanneer je elke dag opschrijft wat je waardeert en waar je meer van wilt ervaren, focus je bewust en uitsluitend op die positieve emoties. Dit proces traint je vibratie, vergelijkbaar met hoe een fysieke workout je spieren versterkt. Door deze focus creëer je een positieve magnetische aantrekkingskracht die alles wat je verlangt naar je toe brengt.


Dagelijkse Schrijfoefening Speciaal voor Ondernemers 

Kies een moment op de dag waarop je je prettig voelt om deze oefening te doen. Neem een vel papier en schrijf bovenaan "Geef Mij Meer...". Schrijf vervolgens alle kernwoorden op die positieve emoties bij je oproepen. In plaats van materiële zaken zoals geld of een nieuwe auto, concentreer je op de gevoelens die je zou ervaren door die dingen te hebben. Herinner je momenten uit je dag of week waarin je je goed voelde, en noteer dat je daar meer van wilt. Dit helpt je om gedurende de oefening exclusief gefocust te blijven op fijne gevoelens en positieve woorden met een hoge frequentie.


Zo ziet mijn oefening eruit

Elke dag besteed ik ongeveer 20 minuten aan het maken van een lijstje met zo'n 70 tot 80 woorden maar mijn lijstje is nooit hetzelfde. Tijdens deze 20 minuten focus ik alleen op positieve emoties en woorden met hoge frequenties, wat mijn vibratie traint en versterkt. Net als spieren heeft je vibratie een geheugen; hoe meer je traint, hoe gemakkelijker het wordt om in die hoge vibratie te blijven.


Voorbeeldlijstje: Geef mij meer...

Gezelligheid, flow, gemak, plezier, liefde, dankbaarheid, genot, saamhorigheid, waardering, tevredenheid, inspiratie, overzicht, verbinding, energie, overgave, vertrouwen, wijsheid, avontuur, doorbraken, geluk, focus, toewijding.


Deze eenvoudige schrijfoefening helpt je om consistent positief gefocust te blijven, wat je niet alleen energetisch sterker maakt, maar ook direct bijdraagt aan je vermogen om effectief te manifesteren. Hierdoor zul je merken dat je ondernemerschap met meer gemak en voldoening verloopt.

 


Deze vijf aspecten bieden een diepere, persoonlijkere benadering die je veel verder brengt dan beperkende traditionele methoden. 

Door jezelf centraal te stellen en te werken met jouw unieke energie, ontdek je een manier van ondernemen die niet alleen natuurlijk aanvoelt, maar ook duurzaam en effectief is. Ga er meteen mee aan de slag en ervaar het effect zelf! Dit moet je willen!

P.S. Wil je deze vijf krachtige principes integreren in je leven en bedrijf met de begeleiding van een professional? Laat mij je helpen! In slechts drie interactieve sessies leer ik je alles wat je moet weten en help ik je ontdekken hoe je deze principes effectief toepast in jouw unieke situatie.


Ervaar het gemak, de snelheid en de lage investering van mijn briljante Effortless Entrepreneurship programma.


Het Effortless Entrepreneurship programma is het resultaat van mijn persoonlijke ervaring als ondernemer en mijn 12 jaar ervaring in het begeleiden van meer dan 750 ondernemers. Het programma combineert de nieuwste inzichten uit neurowetenschappen, kwantumfysica en psychologie, en onderbouwt op logische wijze spirituele concepten zoals de Law of Attraction en manifesteren.


Je kunt het Effortless Entrepreneurship Programma volgen op verschillende manieren, al vanaf slechts € 225,-


Klik hier voor meer informatie over het Effortless Entrepreneurship programma en de verschillende mogelijkheden om deel te nemen. Kies je voor online, in een groepssetting of één-op-één begeleiding? Of zie je jezelf naar Ibiza vliegen voor een inspirerende werkvakantie?


Love, Q.

 

 

101 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT?

bottom of page