top of page

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jou als ondernemer?

Bijgewerkt op: 11 jul. 2023


Hoe sterrenbeelden onze energie beïnvloeden is een onderwerp dat mij al jaren fascineert. Ik ben door de jaren heen gaan inzien dat de bewegingen van de planeten en de zon in de dierenriem invloed kunnen hebben op onze energie en persoonlijkheid.

Het toepassen van kennis van mijn astrologie chart (en ook numerologie en mijn Human Design profiel) heeft mij geholpen om meer succes en geluk te ervaren in mijn leven en carrière. Door de energieën van de planeten in mijn astrologie chart te begrijpen, heb ik meer inzicht gekregen in mijn persoonlijkheid, mijn sterke punten en mijn zwakke punten. En dit heeft mij geholpen bij het identificeren van kansen en uitdagingen en het ontwikkelen van bedrijfsconcepten en strategieën.De afgelopen 4 jaar heb ik mij gespecialiseerd in astrologie zodat ik jou kan helpen begrijpen hoe je jezelf beter kunt positioneren voor succes en het beste uit je potentieel als ondernemer kan halen.


Als ondernemer kan het begrijpen van je sterrenbeeld en de bijbehorende energie je helpen om je potentieel te maximaliseren door je te richten op zaken waar je van nature goed in bent, zaken waar je voor in de wieg gelegd bent.Het begrijpen van je sterrenbeeld kan je ook helpen bij het omgaan met uitdagingen en stressvolle situaties. Als je bijvoorbeeld een Kreeft bent, ben je vaak gevoelig en emotioneel, wat kan betekenen dat je gevoeliger bent voor stress en spanning. Door deze kwaliteiten te begrijpen, kun je leren hoe je beter kunt omgaan met stressvolle situaties en jezelf beter kunt beschermen tegen negatieve energie.In essentie kan het begrijpen van je sterrenbeeld je helpen bij het verbeteren van je zelfbewustzijn, wat op zijn beurt kan leiden tot meer succes en geluk in je leven en carrière. Door te begrijpen wie je bent en wat je drijft, kun je gerichter werken aan je doelen en je potentieel ten volle benutten.


De 12 sterrenbeelden en hun energieElk van de 12 sterrenbeelden heeft zijn eigen unieke energie die kan worden geassocieerd met specifieke persoonlijkheidstrekken en gedragspatronen. Bijvoorbeeld, als je een Ram bent, zou je van nature een sterke leider kunnen zijn en zou je moedig en assertief kunnen zijn bij het nemen van beslissingen. Als je echter een Weegschaal bent, ben je van nature diplomatiek en evenwichtig in je benadering van zaken. Door deze eigenschappen te begrijpen, kun je jezelf beter positioneren voor succes en jezelf uitdagen om te groeien en te verbeteren. Hieronder deel ik een beknopt overzicht van elk sterrenbeeld en zijn energie:

 • Ram: moedig, gepassioneerd, zelfverzekerd en assertief - lees meer

 • Stier: vastberaden, betrouwbaar, geduldig en trouw - lees meer

 • Tweelingen: veelzijdig, communicatief, sociaal en nieuwsgierig - lees meer

 • Kreeft: gevoelig, empathisch, creatief en beschermend - lees meer

 • Leeuw: moedig, loyaal, optimistisch en zelfverzekerd - lees meer

 • Maagd: praktisch, analytisch, detailgericht en behulpzaam - lees meer

 • Weegschaal: evenwichtig, diplomatiek, charmant en sociaal - lees meer

 • Schorpioen: intens, vastberaden, gepassioneerd en mysterieus - lees meer

 • Boogschutter: avontuurlijk, optimistisch, eerlijk en vrijgevig - lees meer

 • Steenbok: ambitieus, gedisciplineerd, betrouwbaar en verantwoordelijk - lees meer

 • Waterman: origineel, onafhankelijk, visionair en mensgericht - lees meer

 • Vissen: gevoelig, creatief, intuïtief en spiritueel - lees meerAls ondernemer kan kennis van je sterrenbeeld en de bijbehorende energie je op verschillende manieren helpen • Kies je branche: Het begrijpen van je sterrenbeeld kan je helpen bij het bepalen wat voor een soort onderneming het beste bij je past. Bijvoorbeeld, als je een Ram bent, heb je vaak een sterk concurrentievermogen en een passie voor leiderschap, wat zou kunnen betekenen dat je beter zou passen in een industrie als technologie of marketing. Als je een Stier bent, ben je vaak goed in het beheersen van financiële middelen en het opbouwen van duurzame relaties, wat zou kunnen betekenen dat je beter zou passen in een industrie zoals vastgoed of de horeca.


 • Begrijp je sterke en zwakke punten: Door je sterrenbeeld te begrijpen, kun je je sterke en zwakke punten beter begrijpen. Dit kan je helpen om je te concentreren op je sterke punten en deze te benutten, terwijl je tegelijkertijd je zwakke punten kunt aanpakken en verbeteren.


 • Positioneer jezelf voor succes: Door je sterrenbeeld en de bijbehorende eigenschappen te begrijpen, kun je jezelf beter positioneren voor succes in je onderneming. Je kunt bijvoorbeeld de juiste partners kiezen die complementaire eigenschappen hebben, of je kunt je aanpak aanpassen aan je sterke punten om de beste resultaten te bereiken.


 • Leer jezelf beter kennen: Door je sterrenbeeld te begrijpen, kun je meer over jezelf leren en een beter begrip krijgen van hoe je persoonlijkheid en energie van invloed kunnen zijn op je onderneming. Dit kan je helpen om jezelf uit te dagen, te groeien en je potentieel als ondernemer te maximaliseren.Astrologie als tool voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers


De ‘Ondernemers Journey’ bestaat volgens mijn theorie uit zeven fasen. In fase één ga je aan de slag met zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling, hierbij is astrologie en ook numerologie en het Human Design systeem een zeer waardevolle tool.

Zelfkennis is een essentieel onderdeel van persoonlijke ontwikkeling en kan helpen bij het overwinnen van angsten, het verminderen van onzekerheden en het aanleren van nieuwe patronen voor een kansrijke mind set. Wanneer je jezelf beter leert kennen, kun je begrijpen waarom je bepaalde reacties hebt en waarom je soms in bepaalde patronen vastzit.

Door nieuwe patronen aan te leren op basis van zelfkennis, kun je jezelf ook uitdagen om te groeien en te ontwikkelen als ondernemer. Je kunt bewuster keuzes maken over de richting die je wilt opgaan met je bedrijf en welke stappen je daarvoor moet nemen.De ‘Ondernemers Reading’ (astrologie, numerologie, Human Design) kan jou ontzettend veel inzichten geven waardoor het pad dat jij mag bewandelen helder wordt en jij keuzes kunt maken zoals het bedenken van een uniek bedrijfsconcept dat volledig is afgestemd op jouw unieke energetische blauwdruk en het kiezen van een ideale klant waar je energie van krijgt. Wil je meer weten over de reading? Klik dan hier voor meer informatie.Heel veel succes en vooral veel plezier met ondernemen. Ik hoor het graag als je mijn begeleiding, kennis of inspiratie nodig hebt.


3.998 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT?

bottom of page