top of page

Maak Kans Op Een Gratis Tweedaagse Retreat Op Ibiza

Bijgewerkt op: 14 jul. 2023


Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik een ontembare drang heb voor het bieden van hulp en ondersteuning aan mijn medemens, juist wanneer iemand de financiële middelen niet heeft om te investeren in zichzelf. Want wanneer we diep in de put zitten en er zelf even niet uit weten te komen, dan is een helpende hand toch het meest waardevol?Ik weet dat ik je kan helpen het verschil te maken waardoor je weer snel back on track bent.


Daarom bied ik jou de unieke kans om kosteloos op Ibiza te verblijven en te genieten van meer dan 15 uur professionele begeleiding. Dit aanbod is speciaal bedoeld voor vrouwen die het moeilijk hebben en vastlopen in hun dagelijks leven en emotionele wereld.


Het doel van iedere retreat is bewustwording, de verbinding met je intuïtieve wijsheid herkennen en leren moeiteloos manifesteren. Tijdens deze lifechanging retreat leer je leven, werken, opvoeden en liefhebben volgens de Law Of Attraction. Samen zullen we werken aan het overwinnen van obstakels, het herontdekken van jouw passie en het ontwikkelen van een strategie om de kwaliteit van jouw leven te upgraden.Wat krijg je tijdens de retreat?


Je hoeft alleen je vliegticket naar Ibiza en terug te regelen, de rest wordt volledig door mij verzorgd. Je verblijft twee nachten in een ruime privékamer met eigen badkamer in mijn heerlijke huis, met een groot zwembad en direct aan het strand. Daarnaast worden alle maaltijden en drankjes voorzien, ik zorg voor een AirPort pick-up en drop-off, we gaan een avondje dansen bij Las Dalias (buiten) en maken we een onvergetelijke roadtrip over het eiland.


Hoe kun je meedoen?


Worstel jij regelmatig met wisselende emoties en een gebrek aan vertrouwen? Verlang je naar meer stabiliteit in je energie en de mogelijkheid om te vibreren op een hoger niveau, zodat je moeiteloos kunt manifesteren wat je werkelijk wilt? En kun jij je normaal gesproken geen retreat naar Ibiza veroorloven?


Vul dan het contactformulier in dat ik speciaal hiervoor heb opgesteld. Beschrijf jouw persoonlijke situatie, waar je tegenaan loopt en waarom juist jij behoefte hebt aan deze gratis retreat. Let op: Er is maar één plek beschikbaar voor deze exclusieve retreat, dus wees er snel bij! Je kunt je aanmelden tot 21 juli 2023. Ik zal alle inzendingen zorgvuldig bekijken en contact opnemen met de geselecteerde persoon.


Met Ibiza Retreat Resort bied ik retreats aan met programma’s die ik speciaal heb ontworpen voor ondernemers die streven naar een hoger bewustzijn voor het moeiteloos manifesteren van succes en vrijheid. Wil je meer weten over mij, mijn werkwijze, de locatie en het programma? Kijk dan op www.ibizaretreatresort.com


Met deze gratis retreat wil ik jou de mogelijkheid bieden om even uit de dagelijkse sleur te stappen, nieuwe inzichten te krijgen en met hernieuwde energie en focus terug te keren naar jouw nieuwe realiteit.


Ik geloof in jouw potentieel en ik weet dat ik je kan helpen het verschil te maken. Laten we samenwerken aan jouw succes en jouw lven drastisch verbeteren. Ik kijk uit naar jouw inzending en de mogelijkheid om je persoonlijk te begeleiden op deze onvergetelijke reis op Ibiza. With love, Quinta550 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT?

bottom of page