top of page

Sterrenbeeld Leeuw: Wat voor een ondernemer ben jij?

Bijgewerkt op: 14 jul. 2023


Hoe sterrenbeelden onze energie beïnvloeden is een interessant en leuk onderwerp, zeker als het gaat om onze potentie als ondernemer en hoe we dit kunnen vertalen naar zakelijk succes. Door kennis te hebben van onze astrologische kenmerken kunnen wij ondernemers onze sterke punten gebruiken om ons bedrijf te laten groeien en onze zwakke punten aanpakken om obstakels te overwinnen.Voordat ik jou alles vertel wat ik weet over jouw sterrenbeeld stel ik mij graag eerst kort voor. Mijn naam is Quinta Romkes en als ervaren ondernemer en bedrijfsstrateeg heb ik in de afgelopen 11 jaar meer dan 700 ondernemers geholpen om hun dromen te realiseren en hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Met behulp van diverse methodieken, waaronder astrologie, numerologie, het Human Design systeem en ontwikkelingspsychologie, bied ik gepersonaliseerde begeleiding aan die volledig is afgestemd op jouw unieke situatie.


De Leeuw heeft zijn eigen unieke persoonlijkheidskenmerken, die van invloed kunnen zijn op hoe succesvol je bent als ondernemer. Kennis van die kenmerken kan helpen bij het bepalen van de juiste carrière keuzes en het vinden van de meest geschikte ondernemerskansen.

In deze blog over het sterrenbeeld Leeuw schrijf ik over de unieke eigenschappen die een Leeuw kunnen maken of breken in het ondernemerschap, ik geef waardevolle tips waarmee je direct aan de slag kunt en ik inspireer je welke soorten ondernemingen het beste bij het sterrenbeeld Leeuw passen.


Het profiel van de Leeuw

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Leeuw worden vaak geassocieerd met eigenschappen als zelfverzekerdheid, creativiteit, moed en ambitie. Deze eigenschappen kunnen van invloed zijn op hoe een Leeuw onderneemt.Leeuwen zijn vaak zeer zelfverzekerd en hebben de neiging om risico's te nemen. Dit kan hen helpen om nieuwe kansen te benutten en hun bedrijf snel te laten groeien. Ze zijn ook zeer ambitieus en hebben een sterk verlangen naar succes en erkenning. Dit kan hen motiveren om hard te werken en hun bedrijf tot een groot succes te maken.Vanwege hun creatieve aard hebben Leeuwen vaak een unieke en innovatieve benadering van zakendoen. Ze zijn vaak in staat om originele ideeën te bedenken en kunnen deze ideeën op een doelgerichte en effectieve manier implementeren. Ze hebben ook vaak een sterk gevoel voor branding en marketing en kunnen hun bedrijf op een opvallende en aantrekkelijke manier positioneren.Leeuwen zijn vaak moedig en hebben de neiging om uitdagingen aan te gaan. Dit kan hen helpen om te slagen in moeilijke marktomstandigheden en hun bedrijf te laten groeien, zelfs in tijden van economische tegenwind.Hoewel Leeuwen vaak uitblinken in leiderschapsrollen, moeten ze soms oppassen dat ze niet te dominant worden en anderen overweldigen. Het is belangrijk dat ze in staat zijn om samen te werken met anderen en te luisteren naar hun ideeën en input.

Over het algemeen hebben Leeuwen een zelfverzekerde en creatieve benadering van zakendoen. Hun ambitie, moed en innovatieve geest kunnen hen helpen om succesvol te zijn in hun ondernemingen, terwijl ze een sterke en opvallende merkidentiteit opbouwen.Dos and don'ts voor de ondernemende Leeuw

Als ondernemende Leeuw ben je van nature ambitieus en vol energie. Om je te helpen bij het succesvol ondernemen, geef ik je de volgende tips:


 1. Vertrouw op je intuïtie: Leeuwen hebben vaak een sterke intuïtie en kunnen hier goed op vertrouwen. Als ondernemer is het belangrijk om je instinct te volgen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

 2. Wees creatief en innovatief: Leeuwen hebben een natuurlijk talent voor creativiteit en innovatie. Gebruik deze eigenschappen om nieuwe producten of diensten te ontwikkelen en je bedrijf te laten groeien.

 3. Wees zelfverzekerd: Leeuwen hebben vaak een grote persoonlijkheid en zijn van nature zelfverzekerd. Gebruik deze eigenschappen om je bedrijf te promoten en klanten aan te trekken.

 4. Neem risico's: Leeuwen hebben de neiging om risico's te nemen en avontuurlijk te zijn. Als ondernemer is het belangrijk om bereid te zijn risico's te nemen en nieuwe kansen te verkennen om je bedrijf te laten groeien.

 5. Blijf gefocust: Leeuwen hebben soms de neiging om afgeleid te worden door andere interesses en projecten. Als ondernemer is het belangrijk om gefocust te blijven op je bedrijf en je doelen, om ervoor te zorgen dat je succesvol blijft.Een belangrijk advies voor de ondernemende Leeuw is om niet te snel te willen groeien. Het kan verleidelijk zijn om zoveel mogelijk klanten aan te nemen en nieuwe projecten op te starten, maar als je te snel groeit, kan dit ten koste gaan van de kwaliteit van je producten of dienstverlening. Dit kan leiden tot ontevreden klanten en een negatieve reputatie, wat op de lange termijn schadelijk kan zijn voor je bedrijf.

Ben jij zo’n ambitieuze Leeuw die zich meer focust op kwantiteit in plaats van kwaliteit? Als Ram met ascendant Leeuw weet ik dat jij het imago van je bedrijf (en ook je persoonlijke imago) heel belangrijk vindt. Bescherm je reputatie want op lange termijn brengt dat je meer dan snelle dealtjes. Wil jij mijn hulp hierbij? De Workshop 'Social Proof' en de Workshop 'Client Magnet' kunnen heel interessant zijn voor jou.Wat de ondernemende Leeuw vooral niet moet doen


Als ondernemende Leeuw zijn er een aantal punten waar je extra aandacht aan mag besteden voor meer succes met je eigen bedrijf.

 1. Te dominant zijn: Een leeuw kan soms te dominant worden in de besluitvorming en kan de ideeën van anderen overschaduwen. Het is belangrijk om open te staan voor de input van anderen en deze mee te nemen in de besluitvorming.

 2. Niet delegeren: Leeuwen kunnen soms moeite hebben met het delegeren van taken. Dit kan leiden tot een overbelasting van werk en tot stress. Het is belangrijk om taken te delegeren aan anderen die hier geschikt voor zijn.

 3. Te veel op de voorgrond treden: Een leeuw kan soms te veel op de voorgrond treden en te veel willen schitteren. Dit kan leiden tot een gebrek aan samenwerking en kan anderen ontmoedigen om bij te dragen.

 4. Risico's vermijden: Leeuwen zijn soms geneigd om risico's te vermijden. Het is belangrijk om te onthouden dat elke onderneming risico's met zich meebrengt en dat het vermijden van risico's het groeipotentieel kan beperken. Het is belangrijk om risico's te nemen en kansen te benutten.In welke branches zou de Leeuw shinen? Je sterrenbeeld kan je helpen bij het bepalen wat voor een eigen bedrijf bij je past, hier zijn enkele ideeën voor een eigen bedrijf die goed bij de eigenschappen van een Leeuw zouden passen: 1. Personal branding coach: Leeuwen hebben een natuurlijk charisma en weten hoe ze zichzelf kunnen verkopen. Ze zouden geweldig zijn in het coachen van anderen om hun persoonlijke merk op te bouwen en hun leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.

 2. Event management bedrijf: Leeuwen zijn creatief en weten hoe ze een show kunnen neerzetten. Ze zouden geweldig zijn in het runnen van een evenementenbedrijf, waarbij ze hun organisatorische vaardigheden en talent voor het aantrekken van aandacht kunnen benutten.

 3. Entertainmentbedrijf: Leeuwen houden van de spotlight en hebben een natuurlijk talent voor entertainment. Ze zouden geweldig zijn in het runnen van een entertainmentbedrijf, zoals een theaterproductiebedrijf of een artiestenmanagementbureau.

 4. Personal training: Leeuwen zijn vaak sportief en hebben een natuurlijke aanleg voor het motiveren van anderen. Ze zouden geweldig zijn in het aanbieden van personal training- of fitnessdiensten.

 5. Marketingbedrijf: Leeuwen hebben een natuurlijk talent voor leiderschap en weten hoe ze teams kunnen aansturen. Ze zouden geweldig zijn in het runnen van een marketingbedrijf, waarbij ze hun creatieve en strategische vaardigheden kunnen benutten om bedrijven te helpen groeien.Ben jij een Leeuw en herken je jezelf in deze woorden? Ga je de tips die ik met je hebt gedeeld gebruiken? Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat onder deze blog zodat we kunnen connecten met andere Leeuwen en ervaringen kunnen uitwisselen.Er is meer te ontdekken over jezelfJe ascendant, ook wel het rijzende teken genoemd, en je maanteken hebben ook invloed op je ondernemersvaardigheden.

De ascendant bepaalt hoe anderen jou zien en hoe jij jezelf presenteert aan de buitenwereld. Dit kan invloed hebben op hoe je overkomt als ondernemer en hoe je jezelf profileert. Je maanteken vertegenwoordigt je emotionele behoeften en je innerlijke wereld. Het kan van invloed zijn op hoe je omgaat met stress, hoe je beslissingen neemt en hoe je omgaat met uitdagingen en veranderingen. Niet geheel onbelangrijk als ondernemer want uitdagingen hebben we altijd.Je geboortehoroscoop bestaat uit veel meer factoren dan alleen je sterrenbeeld en deze factoren samen bepalen je unieke persoonlijkheid en vaardigheden. De ‘Ondernemers Reading’ kan je helpen meer inzicht te krijgen in hoe je geboortehoroscoop en ook je levenspadnummer en je Human Design profiel je ondernemersvaardigheden beïnvloeden. Klik hier voor meer informatie.Heel veel succes en vooral veel plezier met ondernemen.


365 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT?

bottom of page