top of page

Sterrenbeeld Vissen: Wat voor een ondernemer ben jij?

Bijgewerkt op: 14 jul. 2023


Hoe sterrenbeelden onze energie beïnvloeden is een interessant en leuk onderwerp, zeker als het gaat om onze potentie als ondernemer en hoe we dit kunnen vertalen naar zakelijk succes. Door kennis te hebben van onze astrologische kenmerken kunnen wij ondernemers onze sterke punten gebruiken om ons bedrijf te laten groeien en onze zwakke punten aanpakken om obstakels te overwinnen.

Voordat ik jou alles vertel wat ik weet over jouw sterrenbeeld stel ik mij graag eerst kort voor. Mijn naam is Quinta Romkes en als ervaren ondernemer en bedrijfsstrateeg heb ik in de afgelopen 11 jaar meer dan 700 ondernemers geholpen om hun dromen te realiseren en hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Met behulp van diverse methodieken, waaronder astrologie, numerologie, het Human Design systeem en ontwikkelingspsychologie, bied ik gepersonaliseerde begeleiding aan die volledig is afgestemd op jouw unieke situatie.


De Vissen heeft zijn eigen unieke persoonlijkheidskenmerken, die van invloed kunnen zijn op hoe succesvol je bent als ondernemer. Kennis van die kenmerken kan helpen bij het bepalen van de juiste carrière keuzes en het vinden van de meest geschikte ondernemerskansen.

In deze blog over het sterrenbeeld Vissen schrijf ik over de unieke eigenschappen die een Vissen kunnen maken of breken in het ondernemerschap, ik geef waardevolle tips waarmee je direct aan de slag kunt en ik inspireer je welke soorten ondernemingen het beste bij het sterrenbeeld Vissen passen.


Het profiel van de Vissen

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Vissen staan bekend om hun intuïtie, creativiteit en gevoeligheid. Deze eigenschappen kunnen van invloed zijn op hoe een Vissen onderneemt.Vissen hebben vaak een sterke intuïtie en zijn in staat om hun gevoelens en emoties te gebruiken om zakelijke beslissingen te nemen. Ze hebben een natuurlijke neiging om te luisteren naar hun innerlijke stem en hun hart te volgen in plaats van alleen op feiten en cijfers te vertrouwen. Dit kan hen helpen bij het vinden van nieuwe kansen en het ontdekken van creatieve oplossingen voor zakelijke uitdagingen.Vissen hebben ook een zeer creatieve geest en kunnen vaak nieuwe ideeën bedenken en uitvoeren. Ze zijn in staat om buiten de gebaande paden te denken en originele en unieke producten of diensten te creëren. Hun gevoeligheid kan ook van pas komen bij het begrijpen van de behoeften en wensen van hun klanten.Vissen zijn vaak zeer empathisch en hebben een natuurlijk vermogen om zich in te leven in anderen. Dit kan hen helpen bij het opbouwen van sterke relaties met klanten en zakenpartners. Hun gevoeligheid kan echter ook een nadeel zijn, omdat ze soms overgevoelig kunnen zijn voor kritiek en moeite kunnen hebben met het nemen van harde beslissingen.Vissen hebben ook de neiging om te vertrouwen op anderen om hen te helpen hun doelen te bereiken. Ze zijn vaak minder onafhankelijk dan andere sterrenbeelden en hebben behoefte aan steun en begeleiding. Het is belangrijk dat Vissen werken aan hun zelfvertrouwen en hun vermogen om zelfstandig beslissingen te nemen.Over het algemeen hebben Vissen een intuïtieve, creatieve en empathische benadering van zakendoen. Hun vermogen om nieuwe ideeën te bedenken en relaties op te bouwen met klanten en zakenpartners maken hen tot waardevolle zakenpartners. Het is belangrijk dat ze werken aan hun zelfvertrouwen en hun vermogen om zelfstandig beslissingen te nemen om succesvol te zijn in het bedrijfsleven.Dos and don'ts voor de ondernemende Vissen


Om je te helpen bij het succesvol ondernemen met de energie van het sterrenbeeld Vissen, geef ik je de volgende tips:


 1. Wees creatief: Vissen hebben vaak een sterke verbeeldingskracht en zijn artistiek aangelegd. Gebruik deze eigenschappen om unieke en creatieve ideeën voor je bedrijf te bedenken en toe te passen. Dit kan je bedrijf onderscheiden van anderen en je een concurrentievoordeel geven.

 2. Blijf gefocust: als een vatbare dromer, kan het moeilijk zijn voor Vissen om zich te concentreren op één ding. Maar om een succesvol bedrijf te runnen, is het belangrijk om gefocust te blijven op je doelen en prioriteiten. Maak een duidelijk plan en blijf bij het plan.

 3. Wees intuïtief: Vissen hebben vaak een sterke intuïtie en kunnen gemakkelijk aanvoelen wat hun klanten of partners nodig hebben. Gebruik deze vaardigheden om effectief te communiceren en te onderhandelen.

 4. Vertrouw op je team: Vissen kunnen soms overweldigd raken door de verantwoordelijkheden die bij het runnen van een bedrijf horen. Vertrouw op je team en delegeer taken waar mogelijk. Zo kun je je concentreren op de taken die je het beste kunt uitvoeren.

 5. Houd de balans: Als gevoelige en empathische mensen is het belangrijk voor Vissen om een balans te vinden tussen werk en privéleven. Zorg voor voldoende tijd voor ontspanning en persoonlijke activiteiten om stress te verminderen en het welzijn te bevorderen.

 6. Blijf realistisch: Als Vissen kun je soms te optimistisch zijn over de toekomst van je bedrijf. Blijf realistisch over de mogelijkheden en uitdagingen die zich kunnen voordoen en pas je strategie en plannen dienovereenkomstig aan.Vissen hebben vaak een creatieve geest en een sterke intuïtie, wat hen kan helpen om nieuwe ideeën te ontdekken en inspirerende visies te creëren. Echter, Vissen kunnen soms moeite hebben met het implementeren van deze ideeën en visies in de praktijk omdat ze nogal dromerig kunnen zijn. Ze kunnen ook uitdagingen ervaren met betrekking tot het beheren van hun tijd, het stellen van prioriteiten en het vaststellen van haalbare doelen.Ben jij zo’n dromerige Vissen met een sterke verbeelding maar lukt het je niet om je ideeën tastbaar te maken? Ik kan je helpen om meer structuur en discipline te creëren in je bedrijf. Dit omvat het ontwikkelen van een duidelijke visie en strategie, het stellen van haalbare doelen en het ontwerpen van een effectief plan om deze doelen te bereiken. Wil je meer weten? Bekijk de verschillende workshops en retreats.Wat de ondernemende Vissen vooral niet moet doen


Als ondernemende Vissen zijn er een aantal punten waar je extra aandacht aan mag besteden voor meer succes met je eigen bedrijf.


 1. Uitstellen: Vissen hebben de neiging om dingen uit te stellen en te lang te wachten voordat ze actie ondernemen. Dit kan ertoe leiden dat deadlines worden gemist en kansen worden gemist.

 2. Teveel vertrouwen op intuïtie: Vissen zijn intuïtief en hebben een goed gevoel voor de stemming van anderen. Het is belangrijk om dit vermogen te gebruiken, maar het is ook belangrijk om feiten te verzamelen en rationele beslissingen te nemen.

 3. Teveel op anderen vertrouwen: Vissen zijn medelevend en begrijpen anderen gemakkelijk. Het is echter belangrijk om niet te afhankelijk te zijn van anderen en te veel verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen succes.

 4. Gebrek aan structuur en organisatie: Vissen zijn van nature creatief en hebben een brede interesse, maar het kan soms moeilijk zijn om gefocust te blijven. Het is belangrijk om een systeem te hebben voor het organiseren van taken en prioriteiten.

 5. Te weinig grenzen stellen: Vissen hebben de neiging om zich aan te passen aan anderen en hun behoeften, maar het is belangrijk om grenzen te stellen en voor jezelf op te komen om ervoor te zorgen dat je eigen behoeften en doelen worden vervuld.In welke branches zou de Vissen zich als een vis in het water voelen? Je sterrenbeeld kan je helpen bij het bepalen wat voor een eigen bedrijf bij je past, hier zijn enkele ideeën voor een eigen bedrijf die goed bij de eigenschappen van een Vissen zouden passen:


 1. Kunstenaar of ontwerper: Vissen hebben vaak een rijke verbeeldingskracht en creativiteit, en zouden een eigen bedrijf kunnen starten als kunstenaar, ontwerper of ambachtsman. Ze kunnen bijvoorbeeld schilderijen, sculpturen, juwelen of handgemaakte meubels maken.

 2. Spiritueel of holistisch bedrijf: Vissen zijn vaak gevoelig voor de behoeften van anderen en kunnen een eigen bedrijf starten als spiritueel of holistisch adviseur, healer of therapeut. Ze kunnen bijvoorbeeld yogalessen, meditatielessen of reikisessies aanbieden.

 3. Schrijver of dichter: Vissen zijn vaak begaafd in het uitdrukken van zichzelf en kunnen een eigen bedrijf starten als schrijver of dichter. Ze kunnen bijvoorbeeld hun eigen boeken of poëziebundels publiceren of content creëren voor websites of sociale media.

 4. Watergerelateerde activiteiten: Vissen voelen zich vaak aangetrokken tot water en zouden een eigen bedrijf kunnen starten dat gerelateerd is aan wateractiviteiten, zoals surflessen, duiklessen of botenverhuur.

 5. Fotograaf: Vissen zijn vaak gevoelig voor de schoonheid van de wereld om hen heen en zouden een eigen bedrijf kunnen starten als fotograaf. Ze kunnen bijvoorbeeld huwelijksfotografie, portretfotografie of natuurfotografie aanbieden.Ben jij een Vissen en herken je jezelf in deze woorden? Ga je de tips die ik met je hebt gedeeld gebruiken? Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat onder deze blog zodat we kunnen connecten met andere Vissen en ervaringen kunnen uitwisselen.Er is meer te ontdekken over jezelfJe ascendant, ook wel het rijzende teken genoemd, en je maanteken hebben ook invloed op je ondernemersvaardigheden.

De ascendant bepaalt hoe anderen jou zien en hoe jij jezelf presenteert aan de buitenwereld. Dit kan invloed hebben op hoe je overkomt als ondernemer en hoe je jezelf profileert. Je maanteken vertegenwoordigt je emotionele behoeften en je innerlijke wereld. Het kan van invloed zijn op hoe je omgaat met stress, hoe je beslissingen neemt en hoe je omgaat met uitdagingen en veranderingen. Niet geheel onbelangrijk als ondernemer want uitdagingen hebben we altijd.Je geboortehoroscoop bestaat uit veel meer factoren dan alleen je sterrenbeeld en deze factoren samen bepalen je unieke persoonlijkheid en vaardigheden. De ‘Ondernemers Reading’ kan je helpen meer inzicht te krijgen in hoe je geboortehoroscoop en ook je levenspadnummer en je Human Design profiel je ondernemersvaardigheden beïnvloeden. Klik hier voor meer informatie.Heel veel succes en vooral veel plezier met ondernemen.


227 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comentarios


MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT?

bottom of page