top of page

Waarom Doen Ondernemers Dit Nog Niet Massaal? Zelfs Businesscoaches Weten Hier Niet Vanaf!

Bijgewerkt op: 17 jun.Quinta Romkes - Cognitieve Psychologie, Neurowetenschap & Kwantum Fysica

wntumfysica


Als ondernemer heb je eigenlijk twee banen. Ten eerste doe je waar je goed in bent – jouw specialisatie, jouw passie. Dit is het deel waar je van houdt, dat je vervult, en wat je zelfs gratis zou doen. Het voelt niet als werken, maar als een verlengstuk van jezelf.


Maar dan is er dat andere deel: klanten werven, marketing, jezelf positioneren op de markt. Dat voelt vaak wél als werk, als een lastige, tijdrovende klus. Maar het hoeft niet zo te zijn.


Stel je eens voor dat je elke dag vol inspiratie en zonder stress je bedrijf kunt laten groeien. Geen dure business coaches, geen ingewikkelde marketingstrategieën, en geen voortdurende strijd om klanten te werven. Klinkt dit als een onmogelijke droom?


Ik was ooit net zoals jij: overweldigd door de eindeloze takenlijsten en altijd op zoek naar onderscheidende marketingstrategieën (voor mezelf en mijn klanten). Totdat ik een ontdekking deed die alles veranderde. Wil je weten wat het is? Ik zal je precies vertellen wat het geheim is zodat je het direct zelf toe kunt passen.Als ondernemer streven we allemaal naar onze eigen definitie van succes, maar in de meeste gevallen gaat dat streven gepaard met eindeloze inspanning en teleurstelling die leidt tot uitputting. Traditionele methoden vertellen ons dat we harder moeten werken, beter moeten plannen, en meer moeten investeren in marketing. Maar wat als ik je vertel dat er een manier is om dit allemaal te bereiken door juist minder te doen?


Het creatief werken aan je passie is vaak wat je drijft. Echter, de meesten van ons ervaren klantenwerving en marketing als een noodzakelijk kwaad – een onvermijdelijke taak die veel energie en tijd vraagt, en die we vaak voor ons uitschuiven of zelfs uitbesteden voor veel geld.


Ik heb dit zelf ook ondervonden. Lange tijd deed ik alles intuïtief; klanten kwamen vanzelf en mijn agency voor zelfstandig ondernemers groeide zonder dat ik me bewust was van een specifieke strategie. Het voelde bijna magisch, totdat ik door persoonlijke omstandigheden (een complexe liefdessituatie) mijn intuïtieve gave ‘verloor’. Emoties en stress stapelden zich op als een donkere wolk die mijn talenten overschaduwde. Ik raakte mezelf kwijt, en het moeiteloze succes verdween. Ik ben erg dankbaar voor dat ‘verlies’, want in mijn zoektocht om mezelf opnieuw te vinden, ontdekte ik wat ik altijd onbewust deed. Door dit proces bewust te maken, kon ik mijn vaardigheid herontdekken en met een duidelijke intentie toepassen – nu niet alleen voor mezelf, maar ook om andere ondernemers te helpen.


NIKSEN

Wat ik intuïtief deed, noem ik nu 'NIKSEN', een techniek waarbij ik mijn ogen sluit en mijn gedachten de vrije loop laat. Wat er dan gebeurt, is heerlijk en niet in woorden te vatten. Binnen tien minuten krijg ik een stroom aan ideeën en inspiratie. Dit proces, dat ik nu beter begrijp als werken met mijn elektromagnetisch veld, intuïtie en bewustzijn, veranderde mijn manier van ondernemen volledig. En eigenlijk mijn hele leven!


Ik wilde dit bijzondere proces beter begrijpen, dus ging ik me verdiepen in neurowetenschappen en kwantumfysica. In combinatie met mijn achtergrond in psychologie en mijn ervaring als ondernemer, ontwikkelde ik een briljante methode waarmee zakelijke verplichtingen net zo moeiteloos en met net zoveel plezier verlopen als mijn passies.


In minder dan 10 uur kun jij ook leren begrijpen hoe je energieveld werkt en je pijnappelklier activeren, zodat je moeiteloos ideeën en strategieën ontvangt. Dit betekent geen constante druk meer om te presteren, maar een natuurlijke stroom van inspiratie die je bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen.Jij bent je eigen bron van inspiratie. Niemand anders kan jou beter helpen dan jij (ook al voelt dat nu misschien nog niet zo).
Er ligt goud op jou te wachten, er leeft al een idee in jouw energieveld. Je hoeft alleen maar te luisteren in stilte om het idee te ontvangen.


Ik herinner me het moment waarop ik mijn bedrijf wilde uitbreiden als de dag van gisteren. In plaats van geforceerd te brainstormen of dure advertenties te plaatsen, ging ik gewoon rustig zitten, sloot mijn ogen en begon te dagdromen. Binnen enkele minuten had ik een helder beeld van een nieuwe dienst die niet alleen perfect aansloot bij mijn huidige aanbod en mijn persoonlijke kwaliteiten en behoeften, maar ook direct succesvol bleek te zijn na lancering. Dit kwam allemaal voort uit een moment van pure ontspanning en zelfbewustzijn.Maar hoe ontspan je als je zoveel dingen te doen hebt? Hoe creëer je tijd en ruimte voor jezelf?


Dat lijkt de grootste uitdaging van ons allemaal, en daar heb ik de oplossing voor! Wat ik jou kan aanreiken, is zo heerlijk en verslavend, dat je er alles voor aan de kant zou zetten. Ja, zelfs jij die absoluut geen rust in het hoofd of in de kont heeft. Ik bedoel, ik kon vroeger niet eens een pagina uit een boek lezen; ik moest elke zin drie keer lezen voordat ik eindelijk registreerde wat ik nou eigenlijk had gelezen. Nu lees ik drie boeken in een maand helemaal uit.Als mijn methode voor mij werkt, werkt het zéker voor jou!


Ik heb gasten bij mij in huis gehad voor een retreat die leven met een slaapstoornis, of met ADHD, en die ervan overtuigd waren dat ik hen niet kon leren rust te nemen en hun hoofd leeg te maken.


Guess what!? De technieken werken zelfs voor hen :-)


Het toepassen van een aantal simpele en écht leuke (geheimgehouden) technieken heeft me geholpen om mijn bedrijf organisch te laten groeien. Ideeën en klanten komen vanzelf naar me toe, en ik heb veel meer vrije tijd om te genieten van mijn leven op Ibiza.Alles wat jij nodig hebt om in een moeiteloze flow te komen met je bedrijf:


  1. Kennis van je elektromagnetisch veld: Leer hoe magnetisme werkt en hoe je zelf de energie in en rondom jou kunt beïnvloeden met je gedachten en emoties. Dit is geen vaag spiritueel concept, maar pure wetenschap die ik op een heldere en begrijpelijke manier uitleg. Je merkt DIRECT verschil in je mind set, energie en resultaten.

  2. Zelfbewustzijn: Ontdek waartoe je in staat bent als je losbreekt van beperkende regels, gedachten en emoties die in de loop van je leven in jou zijn geprogrammeerd. Je hebt écht nog geen idee wat jij allemaal kunt bereiken!Veel ondernemers worstelen niet alleen met zakelijke verplichtingen, maar ook met een fundamenteel gebrek aan zelfinzicht.


Het echte probleem is dat de meeste ondernemers niet weten WAT ze zijn en HOE hun eigen lichaam en elektromagnetisch veld functioneren. Dit gebrek aan zelfinzicht leidt tot richtingloosheid en afhankelijkheid. In plaats van luisteren naar hun intuïtie, vertrouwen ze op beperkende middelen die door de samenleving worden aangereikt – dure coaching, complexe marketingstrategieën, en niet-lonende inspanningen. Deze oplossingen lijken vaak tijdelijk en oppervlakkig en leveren zelden blijvende voldoening op.


Door mijn methode toe te passen krijg je een diepgaand begrip van jezelf en de wereld om je heen en krijg je volledige controle over je uitkomsten en ervaringen. In slechts drie sessies ontdek je wat je kunt zijn op je hoogste potentieel, en eenmaal bewust hiervan kun je niet anders dan het nastreven. Want zo werkt de wet van magnetisme.
Waarom doen niet alle ondernemers dit? 


We zijn opgegroeid met het idee dat we alleen succes kunnen bereiken door inspanning, hard werken, en constant bezig zijn. Het ‘moeten’ overheerst vaak, en we geloven dat als we niet continu in beweging zijn, er niets gebeurt. NIKSEN lijkt contra-intuïtief, maar nu weet jij dat de kracht juist ligt in minder doen, meer rusten, en handelen vanuit geïnspireerde ingevingen.Ontvang jij je gedachten? Of creëer je ze?Ben je geïnteresseerd in onderwerpen als mindfulness, vibratie, energie, bewustzijn, en psychologie? Als je deze geheimgehouden technieken toepast, bereik je direct meer met minder inspanning. 


Blader door de volgende pagina's waarin ik je de vier onderdelen van mijn effectieve methode gedetailleerd uitleg. Leer de geheimen kennen die succesvolle (bekende) ondernemers gebruiken om moeiteloos resultaten te behalen. Dit is geen tijdelijke oplossing, maar een methode voor levenslange transformatie!
 Doe mee aan het Effortless Living Programma en ontdek zelf waarom investeren in deze methode je laatste is!


Je kunt het unieke Effortless Living-programma op verschillende manieren volgen.

Welke manier past het beste bij jou en jouw situatie?


Online Energy Shifting Bootcamp € 150,-

Een serie van drie online sessies van drie uur in een groep van max. 10 personen.


Private Sessions € 450 (of doe het samen en betaal ieder 50%)

Een serie van drie persoonlijke sessies van twee uur, online of fysiek. Energy Shifting Retreat Ibiza v.a. € 700,-

Volg het programma live op Ibiza in een groep van 4 tot 15 personen of privé. Boek een verblijf in het retreat-huis of kies voor een dagpas. Workation Ibiza € 2.250,-

Een 10-daagse werkvakantie voor ondernemers in een groep van 4 tot 8 personen. Extra: Effortless Living Membership € 49,- per maand

Online bijeenkomsten met voormalig deelnemers van retreats en online trainingen.52 weergaven0 opmerkingen

Комментарии


MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT?

bottom of page