top of page

Eigen Bedrijf Starten?

De ‘Alles-in-één Starterskit’ biedt jou alles wat je nodig hebt!

Om jou als startende ondernemer te begeleiden bij het opbouwen van een solide basis voor jouw eigen bedrijf, hanteert Quinta een gestructureerde en stapsgewijze aanpak waarin zij spirituele concepten (zoals manifesteren en de Law of Attraction) onderbouwt met wetenschappelijke verklaringen, een methode die je nergens anders vindt.

Dit unieke programma, zorgvuldig ontwikkeld voor startende ondernemers, biedt een uitgebalanceerde mix van energetisch opschoonwerk, strategische planning en praktische uitvoering, waardoor je niet alleen emoties en zelfs gedachten die jouw succes in de weg staan kunt overwinnen, maar ook concrete stappen zult zetten om je bedrijf tot bloei te laten komen.

Van het ontdekken van jouw doelgroep tot het ontwikkelen van een verkoopstrategie en het creëren van een professionele en aantrekkelijke online aanwezigheid. Alles wat je nodig hebt voor een vliegende start, is inbegrepen in dit exclusieve starterspakket voor ondernemers.

Denk jij eraan je eigen bedrijf te starten?

Dan is dit het meest waardevolle programma dat jou zal helpen je energie en mind set te transformeren en je eerste klanten te werven. Lees hieronder meer over de inhoud van het programma of neem direct contact op voor een persoonlijke kennismaking met Quinta.

Compleet pakket voor startende ondernemers inclusief coaching - logo design - website ontw

Haal het maximale uit jezelf, haal het maximale uit je onderneming

Wat kun je verwachten als je met Quinta aan de slag gaat?
 

In een periode van 3 maanden bereidt Quinta je voor op succesvol ondernemerschap, aangestuurd door je eigen inzichten en waarden, zonder afhankelijk te zijn van anderen. Werken met Quinta betekent een transformerend proces aangaan waarin je niet alleen je bedrijf opbouwt, maar ook jezelf als ondernemer en als individu ontwikkelt tot een bewust en geïnspireerd autonoom die zelfstandig beslissingen neemt en onafhankelijk handelt, zonder externe controle of invloed.

Wat zit erbij inbegrepen?

Programma hoogtepunten

Energy Shifting Bootcamp

Gedurende drie sessies van elk twee uur, word je intensief begeleid om je energie op te schonen, je vibratie te verhogen en een krachtige mind set te ontwikkelen die essentieel is voor het succes van je onderneming.

Bedrijfsconcept Ontwikkeling

Ga aan de slag met het verhelderen van jouw bedrijfsconcept. Dit omvat het identificeren van je ideale doelgroep, het definiëren van je diensten of producten, en het bepalen van de tarieven die passen bij de waarde die je biedt.

Branding en Social Media Optimalisatie

Creëer een sterke merkidentiteit, inclusief unieke verkoopargumenten (USP's), het formuleren van een krachtige merkbelofte en het ontwikkelen van een pakkende slogan. Richt je social mediakanalen in en optimaliseer deze om je online aanwezigheid te versterken.

Teksten Schrijven

Schrijf, onder begeleiding van Quinta, overtuigende teksten voor je website, waaronder een boeiende 'over mij' pagina, duidelijke beschrijvingen van je diensten of producten, en een aantrekkelijke homepage indeling die je doelgroep aanspreekt.

Verkoopstrategieën

Ontwikkel een effectieve verkoopstrategie die past bij jouw bedrijf en doelgroep. Identificeer de beste manieren om je producten of diensten te promoten en klanten te werven, zowel organisch als via betaalde kanalen.

Website Ontwikkeling en Logo Ontwerp

Quinta haar team van creatieve webdesign experts staat voor je klaar om een professionele website te ontwikkelen die jouw merk op een aantrekkelijke manier presenteert. Daarnaast creëert haar grafisch ontwerper een uniek en herkenbaar logo dat de kernwaarden van jouw bedrijf weerspiegelt.

Nazorg

Gedurende 3 maanden ben je van harte welkom bij de online reünies exclusief voor voormalige deelnemers van retreats en online trainingen. Deze sessies bieden ruimte voor support, Q&A-sessies, herhaling van oefeningen en een gemeenschap waarin we elkaar accountable houden en inspireren.

Als het met jou goed gaat, gaat het met je onderneming ook goed

Gedurende deze intensieve periode van samenwerking met Quinta, zul je niet alleen praktische vaardigheden en strategieën ontwikkelen, maar ook een dieper begrip van jezelf en je potentieel als ondernemer. Je zult zelfvertrouwen opbouwen, innerlijke kracht ontdekken en een duidelijke visie voor de toekomst van je bedrijf creëren.

Quinta Romkes - starters pakket voor startende ondernemers inclusief webdesign - logo ontw

Ben je klaar om je eigen bedrijf te starten, maar weet je niet waar te beginnen?

De ‘Alles-in-één Starterskit’ is het antwoord op al jouw vragen

  • Duur: 3 maanden

  • Flexibel in te plannen op nader te bepalen datum

  • Online of op locatie op Ibiza

  • Eén op één (privé)

  • Jouw investering: € 2.995,-

  • Ook te boeken als retreat op Ibiza

 

Neem nu contact op voor een persoonlijke kennismaking met Quinta en laat je inspireren.

Alles voor ondernemers

creatieve workshop bedrijfsconcept ontwikkeling voor ondernemers

Online Workshops

InspirAid membership - business coach voor ondernemers.jpg

InspirAid Membership

mindset reset one day retreat ibiza

Individuele Sessies

quantum shift retreat ibiza

One Day Retreats 

gratis checklist voor start ups en ondernemers.jpg

Gratis Tools & Downloads

Mijlpalen kaartenspel voor ondernemers om successen te vieren door quinta romkes mock up 6

Webshop voor Ondernemers

webdesign-coaching-marielle-bakhuizen.jpg

Huisstijl & Webdesign

Ibiza Mindful Mingle events.jpg

Mindful Mingle Ibiza

bottom of page