top of page
Gratis Omzet Kalender voor ondernemers mock up 2.jpg

Gratis Omzet Jaarkalender

Wat jij wenst voor jezelf maak je waar wanneer je bewust aan de slag gaat met het vervullen van die wens.

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN

The law of attraction

Als zelfstandig ondernemer zijn we vooral gericht op services verrichten en klanten voorzien in hun behoeften. Logisch, dat is immers het doel van ons bedrijf. Maar vaak vergeten we onszelf en onze eigen behoeften binnen ons eigen bedrijf. Welk bedrag heb jij per maand nodig om het leven waar jij van droomt te kunnen realiseren?

Het is wetenschappelijk bewezen dat wanneer we onze doelen opschrijven en hardop uitspreken, de kans groter is dat we onze doelen daadwerkelijk behalen. ‘The law of attraction’ is hier van toepassing. Hetgeen we aandacht geven levert altijd iets op.

Grote bedrijven doen het ook! Per jaar, per kwartaal en zelfs per individueel verkoopmedewerker. Een ‘target’ motiveert ons net dat extra stapje te zetten om onze doelen te bereiken. Ben jij een beetje prestatiegericht? Dan kan een kleine competitie met jezelf ontzettend uitdagend zijn.

Gratis Omzet Kalender voor ondernemers mock up 1.jpg

Omzet genereren: Welk salaris wens jij voor jezelf?

Schrijf je wens op, bepaal een strategie en geef het de aandacht die het nodig heeft.

De Omzet Jaarkalender voor zelfstandig ondernemers helpt je hierbij. Het is een eenvoudig hulpmiddel dat jouw bewustzijn vergroot. Het helpt je doelen stellen en het motiveert je die doelen te behalen. Aan het begin van iedere maand schrijf je jouw wens-salaris op en reken je uit hoeveel je per dag moet omzetten om je financiële doel voor die maand te behalen. Vul alle inkomstenbronnen in die jij benut binnen jouw bedrijfsconcept. Op de maandkalender is ruimte voor 5 verschillende inkomstenbronnen. En houd per dag per inkomstenbron bij wat je hebt omgezet. Aan het eind van de maand heb je een mooi overzicht van jouw omzet en waar die omzet vandaan komt.

Deze informatie helpt je bewust worden van kansen binnen jouw bedrijf en het bepalen van een strategie om het verhogen van je omzet nóg slimmer aan te pakken in de opvolgende maanden.

Waar laat jij bijvoorbeeld geld liggen? Ligt het aan het aantal gewerkte uren? Of is de gemiddelde besteding per klant te laag? En welke inkomstenbron heeft niet de gewenste omzet gegenereerd?

gratis-omzet-tool-voor-ondernemers.jpg

Vul hier je gegevens in en ontvang de kalender direct in je inbox!

Gelukt! Check je inbox en voor de zekerheid ook je spam.

Blog Over Geld & Taboes

Tips voor het berekenen van (hogere) tarieven

in-de-cursus-voor-ondernemers-leer-je-een-salaris-bepalen.jpg

€ 0,-

Online Ondernemerscursus

Bewust Intuïtief Ondernemen

cover van de ondernemerscursus bewust intuitief ondernemen door Quinta Romkes.jpg

v.a. € 813,-

MasterClass Money MYNDSET™

Meer verdienen in minder tijd

in-de-cursus-voor-ondernemers-leer-je-een-salaris-bepalen.jpg

€ 388,-

Purpose Reading

Jouw blueprint voor succes

purpose reading - een persoonlijkheidstest.jpg

€ 183,-

bottom of page