top of page
creatief team van professional die werken aan een logo ontwerp voor ondernemers.jpg

MERKIDENTITEIT ONTWIKKELING

Logo ontwerp

In de afgelopen elf jaar hebben mijn team en ik ons gespecialiseerd in merk gedreven ontwerp en strategie voor ondernemers die groot durven te denken en het graag persoonlijk houden. Ons creatieve team van senior grafisch ontwerpers is sterk in het ontwikkelen van logo’s en branding elementen waarin jouw doelgroep zich herkent.

logo-ontwerp-door-quinta-romkes-voor-ondernemers.jpg

Een logo dat jouw bedrijf op de kaart zet

Of je nu net begint als ondernemer of al een tijdje bezig bent, als jij je eigen bedrijf wil runnen en daar ook een sterk merk van wil maken, dan is een echt goed logo van onschatbare waarde. Een logo dat jouw merkbelofte uitstraalt geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om te groeien en zich te onderscheiden van de rest.

 

Als merk ontwikkelaar helpen ik en mijn team ontwerpers jou je bedrijf transformeren in een merk dat zich onderscheidt van de rest. Of je nu net begint als zelfstandige ondernemer of al een tijdje bezig bent, een sterk merk is essentieel om op te vallen in een snelle en dynamische markt.

Een creatief proces

Het proces van het ontwerpen van een logo is een zorgvuldig en creatief stappenplan dat begint met het begrijpen van jouw bedrijf en je doelgroep. Dit zijn de zes fases van het ontwikkelingsproces.

 • Strategie sessie: We beginnen met een individuele strategie sessie waarin we de onderscheidende kernwaarden van jouw bedrijf bespreken, jouw ideale klant en hun behoeften in beeld brengen en samen de merkbelofte bedenken. Hierdoor kunnen we een idee krijgen van wat jouw bedrijf nodig heeft in een logo.

 • Onderzoek en inspiratie: Na de strategie sessie, gaan we aan de slag met onderzoek en inspiratie. We verzamelen voorbeelden van logo's en merken die passen bij jouw visie, missie en doelstellingen. Dit helpt ons om ideeën te genereren en inspiratie op te doen voor jouw eigen logo.

 • Ontwerp concepten: Vervolgens beginnen we met het ontwerpen van concepten voor jouw logo. We creëren verschillende ontwerpen om uit te kiezen en bepalen welk concept het best past bij jouw bedrijf. Dit kan een combinatie zijn van kleuren, lettertypen, symbolen en andere grafische elementen die passen bij jouw merk en jouw boodschap.

 • Feedback en revisies: We presenteren de ontwerpen aan jou en ontvangen graag feedback om te kijken of we op de goede weg zitten. We bespreken wat wel en niet werkt en passen de ontwerpen aan om jouw wensen en behoeften te weerspiegelen.

 • Definitief ontwerp: Na meerdere revisies, wordt het definitieve ontwerp gekozen en afgerond. Hierbij zorgen we ervoor dat het ontwerp past bij jouw bedrijfsvisie en -waarden en dat het overeenkomt met de doelgroep die je wilt aanspreken.

 • Levering van het logo: Ten slotte, leveren we jouw definitieve logo aan in de vijf benodigde bestandsformaten, zodat je het kan gebruiken voor verschillende doeleinden zoals marketing en branding.

TIP!

Combineer de logo en huisstijl ontwerpdiensten met Bedrijfsconcept Ontwikkeling en ontvang € 311 korting!

logo-en-huisstijl-ontwerp-en-merk-identiteit-ontwikkeling.jpg

PRAKTISCHE INFORMATIE

Logo & Huisstijl Ontwerp

Ben je klaar om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Wil je jouw eigen persoonlijkheid laten zien en een merk creëren dat jouw ideale klanten aanspreekt?

 

Laten we samen aan de slag gaan om jouw bedrijf om te zetten in een merk dat je trots maakt!
 

 • Levertijd: maximaal acht weken

 • Onbeperkt aantal feedbackronden

 • Wij garanderen 100% tevredenheid voor één vaste prijs

 • Bestanden aangeleverd in AI, EPS, PDF, JPEG en PNG

 • Wij doen afstand van ons intellectuele eigendomsrecht

 • Jouw investering: € 695,-

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT?

Let's ELEVEN8 your brand

bottom of page