top of page
one day retreat client magnet ibiza

One Day Retreat 'Client Magnet'

Een 1-daagse retreat speciaal ontworpen voor ondernemers die klanten willen werven zonder actief te moeten verkopen. Het programma is gericht op het ontwikkelen van een geautomatiseerd klantenwerving systeem (funnel).

Stel je voor...

Potentiële klanten komen als een magneet op je af terwijl jij je volledig kunt richten op jouw passie, het verlenen van jouw diensten. En doordat ze al overtuigd zijn van de kwaliteit die je biedt, hoef je nooit meer te verkopen of te onderhandelen over je tarieven. Verkopen en actief klantenwerven is verleden tijd met je eigen, unieke en geautomatiseerde klantenwerving systeem (funnel).

Tijdens de one day retreat ligt de focus op het creëren van een geautomatiseerd klantenwerving systeem. Met mijn bewezen strategieën en door middel van creatieve brainstormsessies help ik jou bij het definiëren van je ideale klant, het ontwerpen van een onweerstaanbare customer journey, het bedenken van aantrekkelijke lokkertjes en het opzetten van een effectieve e-mailreeks met upselling.

Een all-inclusive retreat op Ibiza speciaal voor ondernemers die moeiteloos klanten willen aantrekken zonder te moeten verkopen

Voor alles is gezorgd, jij hoeft alleen maar te ZIJN

Natuur en omgeving

We maken een bijzondere hike naar een magische plek op het eiland.

Individuele sessies

Meer dan 7 uur creatieve en professionele begeleiding bij het ontwikkelen van jouw geautomatiseerde klantenwerving systeem (funnel).

Lunch

Ik neem je mee naar één van mijn favoriete restaurants voor een heerlijke lunch.

Wil jij nooit meer onderhandelen over je tarieven?

Wil jij genieten van een constante stroom van potentiële kopers die als een magneet naar jou toe worden getrokken?

Doe jezelf dan de ‘Client Magnet’ One Day Retreat op Ibiza cadeau voor € 475,- (belastingtechnisch aftrekbaar). Na deze bijzondere one day retreat heb je creatieve inspiratie opgedaan en ben je klaar om je eigen geautomatiseerde funnel te bouwen en te genieten van een constante stroom van potentiële kopers. (Ook te boeken als online Workshop, klik hier voor meer informatie). Plan direct een vrijblijvende kennismaking in zodat we jouw wensen en de beschikbaarheid kunnen bespreken.

Wat maakt mijn aanpak anders?

Ultieme vrijheid door onafhankelijkheid

Jij bent je eigen bron van inspiratie. Ik toon je de weg naar je innerlijke kracht en onbeperkt potentieel waardoor je kunt vertrouwen op je eigen wijsheid en intuïtie en onafhankelijk bent van meningen van anderen.

Wetenschap en spiritualiteit in één

Krijg diepgaand inzicht in zowel je brein als je energetisch lichaam door de combinatie van psychologie, energetisch werk en spirituele methoden zoals numerologie, astrologie en het Human Design systeem.

Ervarings

deskundigheid

Als ervaren zelfstandig ondernemer met meer dan 11 jaar ervaring in marketing en branding, en een trackrecord van meer dan 730 klanten in diverse branches, begrijp ik de uitdagingen en kansen waar jij als ondernemer mee te maken hebt en wat jouw volgende stap mag zijn.

Specifiek gericht op ondernemers

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers omdat ik de behoeften van ondernemers begrijp en de ondernemerstaal spreek. Ik help je met het ontwikkelen van vaardigheden die je ondersteunen bij het manifesteren van succes en vervulling.

Meer voor ondernemers

creatieve workshop bedrijfsconcept ontwikkeling voor ondernemers

Online Workshops

InspirAid business coaching membership voor ondernemers.jpg

'InspirAid' Membership

Mijlpalen kaartenspel voor ondernemers om successen te vieren door quinta romkes mock up 6

Webshop voor Ondernemers

webdesign-coaching-marielle-bakhuizen.jpg

Huisstijl & Webdesign

bottom of page