top of page
life-purpose-one-day-retreat-ibiza.jpg

One Day Retreat 'Find Your Purpose'

Een 1-daagse retreat speciaal ontworpen voor startende ondernemers die willen ondernemen vanuit hun persoonlijke kernwaarden. Het programma is gericht op zelfreflectie en een diepere verbinding met je ZELF als voorbereiding op het ontwikkelen van een betekenisvol bedrijfsconcept.

Stel je voor...

Je bent een succesvolle ondernemer en je leeft je passie waarbij je jouw unieke talenten en ervaringen volledig benut. Klanten zijn dol op je producten en diensten en je voelt je vervuld door in dienst te staan van anderen. Je hebt de vrijheid om je eigen koers te bepalen en te groeien op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Je bent een magneet voor succes en alles lijkt vanzelf te gaan omdat je onderneemt vanuit je ware ZELF.
 

Tijdens de one day retreat ligt de focus op bewustwording en diepgaande verbinding met je ZELF. Door middel van introspectieve oefeningen, speciale ondernemers readings en begeleide reflectie, vind je een diepere betekenis in jouw leven en ontdek je jouw onderscheidende kwaliteiten zodat je een uniek bedrijfsconcept kunt ontwikkelen dat volledig in lijn is met wie je werkelijk bent.

Een all-inclusive retreat op Ibiza speciaal voor ondernemers die betekenisvol willen ondernemen vanuit hun hogere zelf

Voor alles is gezorgd, jij hoeft alleen maar te ZIJN

Ondernemers Reading

Door middel van astrologie, numerologie en Human Design krijgen we inzicht in jouw levensdoelen en talenten.

Lunch

Ik neem je mee naar één van mijn favoriete restaurants voor een heerlijke lunch.

Natuur en omgeving

We maken een bijzondere hike naar een magische plek op het eiland.

Individuele sessies

Meer dan 7 uur intensieve begeleiding bij het identificeren van jouw unieke levenservaringen en passies. Samen verkennen we hoe je deze waardevolle elementen kunt integreren in jouw eigen bedrijfsconcept.

Wil jij starten met ondernemen vanuit een diepere betekenis? 

Wil je jouw onderscheidende talenten en levensdoel ontdekken en deze integreren in een betekenisvol bedrijfsconcept?

Doe jezelf dan de One Day Retreat ‘Find Your Purpose’ op Ibiza cadeau voor € 475,- (belastingtechnisch aftrekbaar). Na deze bijzondere one day retreat heb je creatieve inspiratie opgedaan en een flinke boost aan zelfvertrouwen gekregen waardoor je met veel positieve energie aan de slag kunt met het ontwikkelen van je eigen unieke bedrijfsconcept. (Ook te boeken als online reading voor € 183,-, klik hier voor meer informatie). Plan direct een vrijblijvende kennismaking in zodat we jouw wensen en de beschikbaarheid kunnen bespreken.

Wat maakt mijn aanpak anders?

Ultieme vrijheid door onafhankelijkheid

Jij bent je eigen bron van inspiratie. Ik toon je de weg naar je innerlijke kracht en onbeperkt potentieel waardoor je kunt vertrouwen op je eigen wijsheid en intuïtie en onafhankelijk bent van meningen van anderen.

Wetenschap en spiritualiteit in één

Krijg diepgaand inzicht in zowel je brein als je energetisch lichaam door de combinatie van psychologie, energetisch werk en spirituele methoden zoals numerologie, astrologie en het Human Design systeem.

Ervarings

deskundigheid

Als ervaren zelfstandig ondernemer met meer dan 11 jaar ervaring in marketing en branding, en een trackrecord van meer dan 730 klanten in diverse branches, begrijp ik de uitdagingen en kansen waar jij als ondernemer mee te maken hebt en wat jouw volgende stap mag zijn.

Specifiek gericht op ondernemers

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers omdat ik de behoeften van ondernemers begrijp en de ondernemerstaal spreek. Ik help je met het ontwikkelen van vaardigheden die je ondersteunen bij het manifesteren van succes en vervulling.

Meer voor ondernemers

creatieve workshop bedrijfsconcept ontwikkeling voor ondernemers

Online Workshops

InspirAid business coaching membership voor ondernemers.jpg

'InspirAid' Membership

Mijlpalen kaartenspel voor ondernemers om successen te vieren door quinta romkes mock up 6

Webshop voor Ondernemers

webdesign-coaching-marielle-bakhuizen.jpg

Huisstijl & Webdesign

bottom of page