top of page
creatieve workshop bedrijfsconcept ontwikkeling voor ondernemers

Workshop 'Concepting'

Een inspirerende 1-op-1 training van 4 uur, speciaal ontworpen voor ondernemers die creatieve begeleiding wensen bij het ontwikkelen van een uniek bedrijfsconcept gebaseerd op persoonlijke kwaliteiten en behoeften. Het programma is gericht op het identificeren van een ideale klant, het ontwikkelen van diensten en het opzetten van een winstgevend verdienmodel.

Stel je voor...

Je start iedere dag vol enthousiasme en met zin in de dag, wetende dat je een bedrijf runt dat absoluut uniek is en gebaseerd op jouw eigen kwaliteiten en behoeften.

Je werkt met klanten die jou positieve energie geven en jouw passie en enthousiasme aanwakkeren. Je hebt geen angst voor concurrentie of competitie en je werkt voor tarieven die je waard bent. En omdat jouw bedrijfsconcept volledig is afgestemd op wie jij bent als persoon en professional, heb je geen compromissen hoeven sluiten. Je bent in balans en authentiek in alles wat je doet en je ervaart constant voldoening.

Wil jij dit ook iedere dag ervaren? Boek dan nu de workshop 'Concepting' en ontdek hoe je een uniek bedrijfsconcept kunt ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw kwaliteiten en behoeften.

Jouw ideale klant, dienstenaanbod en verdienmodel

Tijdens de workshop ‘Concepting’ gaan we aan de slag met het identificeren van jouw ideale klant en het begrijpen van hun behoeften en problemen. Met behulp van creatieve begeleiding en praktische tools zullen we diensten en producten ontwerpen die het probleem van jouw ideale klant oplossen op een unieke en effectieve manier.

 

We zullen ook aandacht besteden aan het creëren van een winstgevend verdienmodel dat jou in staat stelt om jouw financiële doelen te bereiken en een duurzaam bedrijf op te bouwen. Je leert hoe je jouw tarieven kunt bepalen op basis van de waarde die je levert en hoe je een stabiele en passieve inkomstenstroom kunt genereren.

Deze workshop is ook te boeken als One Day Retreat op Ibiza, klik hier voor meer informatie.

Gratis Omzet Kalender voor ondernemers mock up 1.jpg
quinta-romkes-myndwork-new-age-healing.jpg

PRAKTISCHE INFORMATIE

Workshop 'Concepting'

Deze creatieve 1-op-1 training biedt jou niet alleen de tools die je nodig hebt om een succesvol bedrijfsconcept te ontwikkelen, maar ook om extra inkomsten te genereren en jouw financiële doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met mij op voor een korte kennismaking en ontdek hoe ik jou kan helpen bij het ontwikkelen van jouw bedrijfsconcept en het realiseren van je ondernemersdroom.​

  • Duur: Ongeveer vier uur

  • Flexibel in te plannen op nader te bepalen datum

  • Online of op locatie op Ibiza

  • Eén op één (privé)

  • Jouw investering: € 395,-

  • Ook te boeken als One Day retreat op Ibiza

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT?

Let's ELEVEN8 your brand

bottom of page