top of page
All inclusive one day retreat ibiza - quinta romkes

One Day Retreat 'Concepting'

Een 1-daagse retreat speciaal ontworpen voor ondernemers die creatieve begeleiding wensen bij het ontwikkelen van een uniek bedrijfsconcept. Het programma is gericht op het identificeren van een ideale klant, het ontwikkelen van diensten en het opzetten van een winstgevend verdienmodel.

Stel je voor...

Je start iedere dag vol enthousiasme en met zin in de dag, wetende dat je een bedrijf runt dat absoluut uniek is en gebaseerd op jouw eigen kwaliteiten en behoeften. Je werkt met klanten die jou positieve energie geven en jouw passie en enthousiasme aanwakkeren. Je hebt geen angst voor concurrentie of competitie en je werkt voor tarieven die je waard bent. En omdat jouw bedrijfsconcept volledig is afgestemd op wie jij bent als persoon en professional, heb je geen compromissen hoeven sluiten. Je bent in balans en authentiek in alles wat je doet en je ervaart constant voldoening.
 

Tijdens de one day retreat gaan we aan de slag met het identificeren van jouw ideale klant en het begrijpen van hun behoeften en problemen. Met behulp van creatieve begeleiding en praktische tools zullen we diensten en producten ontwerpen die het probleem van jouw ideale klant oplossen op een unieke en effectieve manier. We zullen ook aandacht besteden aan het creëren van een winstgevend verdienmodel dat jou in staat stelt om jouw financiële doelen te bereiken en een duurzaam bedrijf op te bouwen. Je leert hoe je jouw tarieven kunt bepalen op basis van de waarde die je levert en hoe je een stabiele en passieve inkomstenstroom kunt genereren.

Een all-inclusive retreat op Ibiza speciaal voor ondernemers die verlangen naar voldoening en willen bijdragen aan positive social impact

Voor alles is gezorgd, jij hoeft alleen maar te ZIJN

Natuur en omgeving

We maken een bijzondere hike naar een magische plek op het eiland.

Individuele sessies

Meer dan 7 uur creatieve begeleiding bij het ontwikkelen van innovatieve en originele diensten voor een bedrijfsconcept dat zich onderscheidt van de massa.

Lunch

Ik neem je mee naar één van mijn favoriete restaurants voor een heerlijke lunch.

Wil jij jezelf onderscheiden op de markt met een uniek bedrijfsconcept en vol vertrouwen je eigen bedrijf runnen?

Wil jij zonder moeite je ideale klant aantrekken voor tarieven die je waard bent?

Doe jezelf dan de One Day Retreat 'Concepting' op Ibiza cadeau voor € 475,- (belastingtechnisch aftrekbaar). Na deze bijzondere one day retreat heb je creatieve inspiratie opgedaan en een flinke boost aan zelfvertrouwen gekregen zodat jij klaar bent om de wereld te laten zien wat jij te bieden hebt. (Ook te boeken als online Workshop, klik hier voor meer informatie). Plan direct een vrijblijvende kennismaking in zodat we jouw wensen en de beschikbaarheid kunnen bespreken.

Wat maakt mijn aanpak anders?

Ultieme vrijheid door onafhankelijkheid

Jij bent je eigen bron van inspiratie. Ik toon je de weg naar je innerlijke kracht en onbeperkt potentieel waardoor je kunt vertrouwen op je eigen wijsheid en intuïtie en onafhankelijk bent van meningen van anderen.

Wetenschap en spiritualiteit in één

Krijg diepgaand inzicht in zowel je brein als je energetisch lichaam door de combinatie van psychologie, energetisch werk en spirituele methoden zoals numerologie, astrologie en het Human Design systeem.

Ervarings

deskundigheid

Als ervaren zelfstandig ondernemer met meer dan 11 jaar ervaring in marketing en branding, en een trackrecord van meer dan 730 klanten in diverse branches, begrijp ik de uitdagingen en kansen waar jij als ondernemer mee te maken hebt en wat jouw volgende stap mag zijn.

Specifiek gericht op ondernemers

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers omdat ik de behoeften van ondernemers begrijp en de ondernemerstaal spreek. Ik help je met het ontwikkelen van vaardigheden die je ondersteunen bij het manifesteren van succes en vervulling.

Meer voor ondernemers

creatieve workshop bedrijfsconcept ontwikkeling voor ondernemers

Online Workshops

InspirAid business coaching membership voor ondernemers.jpg

'InspirAid' Membership

Mijlpalen kaartenspel voor ondernemers om successen te vieren door quinta romkes mock up 6

Webshop voor Ondernemers

webdesign-coaching-marielle-bakhuizen.jpg

Huisstijl & Webdesign

bottom of page