top of page
mindset reset one day retreat ibiza

One Day Retreat 'Mind Detox'

Zit je vast in een negatieve gedachtestroom en heb je behoefte aan een positieve boost zonder direct een heel traject aan te gaan? Dan is deze 1-daagse retreat speciaal voor jou ontworpen.

In 4 stappen back on track

Reflecteer: We ontdekken samen waarom je vastzit en wat je zou willen veranderen. Met behulp van speciale technieken krijgen we een helder beeld van je verlangens, doelen en de obstakels die je tegenhouden.

Doelen stellen: Samen stellen we haalbare en tijdgebonden doelen die je in de richting brengen van wat je wilt bereiken. Dit zal je motiveren in beweging te blijven en consequent actie te ondernemen, ook lang ná de retreat.

Vaardigheden: We identificeren de vaardigheden waar jij van nature goed in bent en die je helpen je doelen te bereiken. Door je bewust te worden van je natuurlijke talenten, zul je je zelfwaardering en zelfvertrouwen een positieve boost geven.

Inspiratie: Ik inspireer je zaken op een andere manier te bekijken waardoor je kansen voor jezelf creëert. Je ontvangt nieuwe perspectieven en huiswerkopdrachten gericht op het gebied waarin je wilt groeien.

Een all-inclusive retreat op Ibiza voor een positieve mind set 

Voor alles is gezorgd, jij hoeft alleen maar te ZIJN

Natuur en omgeving

We maken een bijzondere hike naar een magische plek op het eiland.

Individuele sessies

Meer dan 7 uur begeleiding bij het identificeren van beperkende overtuigingen en het creëren van nieuwe, positieve patronen voor persoonlijke en zakelijke groei.

Lunch

Ik neem je mee naar één van mijn favoriete restaurants voor een heerlijke lunch.

Wil jij jezelf bevrijden van beperkende overtuigingen die je tegenhouden en je volledige potentieel belemmeren?

Wil jij moeiteloos succes aantrekken en een positieve mind set ontwikkelen?

Doe jezelf dan de One Day ‘Mind Detox’ Retreat op Ibiza cadeau voor € 475,- (belastingtechnisch aftrekbaar voor ondernemers). Na deze bijzondere one day retreat heb je de mindset van een winnaar en zelfvertrouwen waardoor je de innerlijke overtuiging hebt dat je elk doel kunt bereiken en obstakels kunt overwinnen. (Ook te boeken als online sessie voor € 145,-, klik hier voor meer informatie). Plan direct een vrijblijvende kennismaking in zodat we jouw wensen en de beschikbaarheid kunnen bespreken.

Wat maakt mijn aanpak anders?

Ultieme vrijheid door onafhankelijkheid

Jij bent je eigen bron van inspiratie. Ik toon je de weg naar je innerlijke kracht en onbeperkt potentieel waardoor je kunt vertrouwen op je eigen wijsheid en intuïtie en onafhankelijk bent van meningen van anderen.

Wetenschap en spiritualiteit in één

Krijg diepgaand inzicht in zowel je brein als je energetisch lichaam door de combinatie van psychologie, energetisch werk en spirituele methoden zoals numerologie, astrologie en het Human Design systeem.

Ervarings

deskundigheid

Als ervaren zelfstandig ondernemer met meer dan 11 jaar ervaring in marketing en branding, en een trackrecord van meer dan 730 klanten in diverse branches, begrijp ik de uitdagingen en kansen waar jij als ondernemer mee te maken hebt en wat jouw volgende stap mag zijn.

Specifiek gericht op ondernemers

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers omdat ik de behoeften van ondernemers begrijp en de ondernemerstaal spreek. Ik help je met het ontwikkelen van vaardigheden die je ondersteunen bij het manifesteren van succes en vervulling.

Meer voor ondernemers

creatieve workshop bedrijfsconcept ontwikkeling voor ondernemers

Online Workshops

InspirAid business coaching membership voor ondernemers.jpg

'InspirAid' Membership

Mijlpalen kaartenspel voor ondernemers om successen te vieren door quinta romkes mock up 6

Webshop voor Ondernemers

webdesign-coaching-marielle-bakhuizen.jpg

Huisstijl & Webdesign

bottom of page