top of page

- ONDERNEMEN MET DE LAW OF ATTRACTION -

Verlang jij naar een omgeving waar je ongestoord aan je bedrijf kunt werken? Wil je leren hoe je moeiteloos jouw ideale klant aantrekt? En wil je weer in die heerlijke creatieve inspiratie-flow komen?

Ibiza Retreat Resort - Quinta Romkes.jpg

KOM DAN OP WORKATION OP IBIZA VAN 7 T/M 16 OKTOBER

Professionele groei, persoonlijke ontwikkeling, vrije tijd, saamhorigheid en plezier - allemaal in één geweldige ervaring.

Na 10 dagen ga je terug naar huis met een hernieuwde mind set, nieuwe perfectieven, creatieve inspiratie, voltooide taken, rust in je hoofd en een heldere richting voor jouw bedrijf!

Wat zit erbij inbegrepen?

  • Accommodatie: 10 dagen/9 nachten in een privékamer met en-suite badkamer in het retreat-huis Ibiza Retreat Resort. Bekijk accommodatie hier.

  • Ontbijt: Dagelijks een uitgebreid ontbijt geserveerd tussen 8:00 en 9:30.

  • Faciliteiten: Toegang tot de rustige tuin, geniet van verschillende lounge area's en een verwarmd zwembad. Ook is er een wasmachine tot je beschikking.

  • Persoonlijke Ontwikkeling: Meer dan 15 uur professionele begeleiding bij mind shifting en bewustwording. Leer de basisprincipes van de Law of Attraction en ontdek de eenvoud van moeiteloos manifesteren. Begrijp de functies van je emoties zodat je in samenwerking met je intuïtie stap voor stap je doelen realiseert. Ontvang praktische tools en technieken om je energieveld op te schonen en gedragspatronen te doorbreken, zodat je de juiste vibraties uitzendt en succes en overvloed naar je toetrekt.

  • Bedrijfsontwikkeling: Meer dan 15 uur professionele begeleiding bij bedrijfsontwikkeling en energetische marketing. Identificeer je ideale klant en leer hoe je deze moeiteloos kunt aantrekken met de Law of Attraction. Transformeer je relatie met geld en creëer een gezonde geldmindset die financiële overvloed aantrekt. Ontwikkel nieuwe diensten om meer impact en diepgang binnen je bedrijf te creëren. Leer hoe je tarieven kunt bepalen op basis van de waarde die je biedt, en hoe je aantrekkelijke en overtuigende teksten kunt schrijven.

Ondernemers aan het woord

Waarom je dit écht wilt doen?

Quinta Romkes

Met meer dan 12 jaar ervaring in het begeleiden van ondernemers en een trackrecord van meer dan 700 succesvol ondersteunde ondernemers, brengt Quinta Romkes een schat aan expertise in. Haar achtergrond in psychologie, gecombineerd met haar specialisaties in kwantumfysica, neurowetenschappen en het werken met de Law of Attraction, maken haar een bron van inspiratie en kennis. 

 

Met een gestructureerde aanpak biedt Quinta spirituele concepten (zoals de Law of Attraction en manifesteren) onderbouwd met logische, wetenschappelijke verklaringen voor een écht blijvende transformatie in mind set, energie en bewustzijn.

Quinta nodigt je
met enthousiasme, een vleugje tough love en humor uit, om de diepten van je eigen zijn te verkennen en “eindelijk” die blijvende verandering te maken.

Compleet pakket voor startende ondernemers inclusief coaching - logo design - website ontw
Praktische info NL training

Praktische informatie

Datum: 7 t/m 16 oktober 2024

Groepsgrootte: 4 tot 8 personen

Investering: € 2.250

Extra's:

  • Boek vóór 1 juli met € 250,- vroegboekkorting

  • 50/50: Neem iemand mee en betaal € 1.150 p.p.

  • Werkboek voor workshops inbegrepen

  • Optioneel: Maandelijkse reünies en WhatsApp groep voor voormalig deelnemers

Ben jij er klaar voor om deel te nemen aan de Workation op Ibiza van 7 t/m 16 oktober?

Laat ons weten dat je erbij bent door je gegevens in het contactformulier achter te laten. We nemen binnen 24 uur contact met je op om je aanmelding te voltooien.

Received!

Ook te boeken als...

quinta romkes en haar team ontwerpen logo's voor ondernemers

90 Minuten Sessies

Online support groep Quantum Success hub met Quinta Romkes voor spiritualiteit en mindfuln

Online Groepstraining

Ondernemers Training Almere met Quinta Romkes

Live Training in Almere

bottom of page